úticél Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudtad, hogy a világ legvonzóbb városai közé bekerült a Tisza fővárosa is? 

A www.trivago.hu minden évben elkészíti 100-as toplistáját a világ legjobb ár-érték aránnyal rendelkező városairól. Ezúttal egy magyar város is szerepel a listán. Gondoltad volna, hogy Szeged az ötödik legjobb úti cél 2015-re?

A listát három szempont alapján állították össze, amelyek nem mások, mint az adott városban található szállások ára, értékelése, valamint azok száma. Az átlagárat és a szálláshely-értékeléseket összevetve a legjobb ár-érték arányú úti célokból készítettek listát, amelynek az ötödik helyén a magyarországi Szeged áll.

Forrás: trivago.com

Ha kíváncsi vagy arra, kik előztek meg minket, ide kattints!

Amiért még jó város Szeged

Tudtad, hogy Szegedet a napfény városának is nevezik? Tudtad, hogy itt a legmagasabb az országban a napsütéses órák száma? No, persze ezért nem feltétlenül látogatjuk meg hazánk egyik legnagyobb városát, de ha ehhez hozzáadjuk a Széchenyi tér szépségét, a Sóhajok hídját vagy a Móra Ferenc Múzeumot és a dómot, máris megéri pár napot Szegeden tölteni turistaként is.

Vasárnap este közelíti meg a Marsot a Siding Spring üstököshttp://www.life.hu/news/20141019-2014-oktober-19-en-este-kozeliti-meg-a-marsot-a-siding-spring-ustokos.html A csillagásztársadalom lélegzetvisszafojtva várja, hogy a Siding Spring üstökös ma este megközelítse a Marsot. A vörös bolygó körül keringő űrszondák, a bolygó felszínén dolgozó marsjárók, valamint számos teleszkóp is figyeli az eseményeket. News--Micsoda színkavalkád! Ezeket a házakat élőben is megnéznénkhttp://www.life.hu/news/20141019-szines-hazak-a-vilag-minden-tajarol.htmlGyönyörű, színesre festett házakat szedett össze a Boredpanda a világ minden tájáról. Mi pedig úgy gondoltuk, hogy az egyre szürkébb őszben megmutatjuk nektek. NewsOrigoKutyák, akik másnak néznek kihttp://www.life.hu/news/20140923-kutyak-akik-jatekmacira-croissantra-pandara-hasonlitanak.htmlBájos összeállítást készített a Huffington Post. Fura kutyák, fura formák és vicces hasonlóság. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.