Facebook-újdonság: köszönd meg ismerőseid barátságát videoüzenettel!

Forrás: Thinkstock -
köszönet meglepetés Facebook videó barátság újdonság üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb meglepetéssel rukkolt elő a közösségi portál: készíts videót a barátaidnak!

A februári személyes videók után ismét egy videoújdonsággal kedveskedik a Facebook – írja a hvg.hu. Ezúttal a barátság körül forog minden: általunk kiválasztott barátainknak közös fotókkal, egymásnak címzett bejegyzésekkel köszönhetjük meg szeretetét.

Forrás: Thinkstock

A videó összeállítása egy algoritmus mentén működik, ám mi magunk is dönthetünk arról, mi kerüljön bele, mi több, eddig soha meg nem osztott dolgainkat is beletehetjük. Aki kedvet kapott hozzá, kattintson ide!

Levideózta lötyögő bőrét a 90 kilót fogyott sráchttp://www.life.hu/ez-zsir/20141112-john-david-glaude-videoja-a-nagy-fogyasa-utan-logo-borerol.htmlLógó bőr ide vagy oda, John David Glaude méltán lehet büszke extra fogyására. A kaliforniai srác alatt egykor 163 kilót mutatott a mérleg - azóta 90 kilótól szabadult meg. Videóra vette teste átalakulását.Ez Zsír!OrigoKönnyebben megszabadulhatsz uncsi Facebook ismerőseidtőlhttp://www.life.hu/news/20141111-uj-funkcioval-bovul-a-facebook.htmlMark Zuckerberg ismét újításra készül a Facebookon: ezentúl egyszerűbben elrejthetőek lesznek az idegesítő ismerőseink.News--A horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan... Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.