A cserepadon hunyt el Rajz Attila jégkorongozó

meccs halál Székesfehérvár Alba Volán gyász rajz attila jégkorongozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Rajz Attila, a székesfehérváriak ob II-es jégkorongcsapatának korábbi válogatott játékosa a vasárnapi, dunaújvárosi fordulóban.

A 38 éves, erdélyi születésű csatár, aki korábban kétszer nyert bajnokságot az Alba Volánnal, előbb lejátszott egy meccset, amelyen két gólt is ütött, majd fáradságra hivatkozva nem öltött szerelést a nap második találkozóján – tudósít az MTI.

Zuhanyzás után a játékos kiment csapata cserepadjához, ott pedig a második harmad utolsó percében hirtelen összeesett. A mentősök öt perc alatt a helyszínre érkeztek, ám nem tudták megmenteni az életét.

A három világbajnokságon szereplő Rajz 1991 óta játszott Székesfehérváron, rövid megszakítással egészen 2012-ig, majd edzőként dolgozott. Nyugodjon békében!

Az Alba Volán hétfő délután 16:30-tól gyertyagyújtásos megemlékezést tart a tragikus hirtelenséggel elhunyt Rajz Attila emlékére az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok előtt - olvasható a szervezet honlapján.

Idén sem ússzuk meg a telet!http://www.life.hu/news/20141116-eso-hozaporok-es-lehules-varhato-a-jovo-het-idojarasaban.htmlAz elmúlt hetekben örülhettünk, hiszen sokkal jobb idő volt, mint ami novemberben várható, de most már nem sok jóval tudunk kecsegtetni benneteket. Bekeményít az időjárásNewsKét tesó újrafotózta gyerekkori képeit - az eredmény sírva röhögőshttp://www.life.hu/news/20141114-gyerekkori-kepeiket-ujrafotozta-a-testverpar.htmlSzüleik évfordulójára állt elő a zseniális ötlettel Matthew és James: elővették gyerekkori fotóikat, és újrafényképezték azokat felnőttként.NewsOrigoMost erről a sírós karácsonyi videóról beszél mindenkihttp://www.life.hu/news/20141114-karacsonyi-videot-csinalt-a-sainsburys.htmlAz ünnepek közeledtével egyre több cuki, megható, vicces és sírós videó lesz látható. A Sainsbury's cég is előrukkolt egy ünnepi kisfilmmel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.