Őrület! Levágta péniszét az orosz színész

pénisz Evgeniv Sapaev csonkítás színész levágás nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz nők egyik kedvenc színésze, Evgeniv Sapaev nőként akarta élni az életét, ezért úgy döntött, megválik péniszétől. Nem először próbált megszabadulni férfiasságától...

A 38 éves férfit kórházba szállították, ömlött belőle a vér. Az orvosok nem tudták megmenteni a levágott hímtagot. A kórház szóvivője szerint Sapaev szerencsés, hogy nem vesztette életét a házi műtétben, ugyanis rengeteg vért vesztett. "Az ajtómon kopogott, és úgy nézett ki, mint valami szellem. Sápadt volt, mindenhol véres volt a keze. Azt hittem, az új szerepét próbálja. Mikor összeesett az ajtóban, akkor vettem észre, a levágott péniszét tartja a kezében, gyorsan mentőt hívtam" - mondta a színész szomszédja.

Ez nyilván egy illusztráció Forrás: Thinkstock

Mikor magához tért, Sapaev bevallotta, gyermekkora óta szeretne nő lenni. Már négyszer megpróbált korábban megszabadulni férfiasságától, de eddig mindig visszatartotta valami. "Bevettem egy marék fájdalomcsillapítót, és levágtam egy éles késsel" - nyilatkozta a színész.

Kínában hasonló módszerhez folyamodott egy férfi, aki a facérságba unt bele, illetve olyan nő is akadt, aki úgy döntött, megszabadítja férjét péniszétől.

A plasztikai műtétek megszállottja lett a transznemű nő – az eredmény sokkolóhttp://www.life.hu/trend/20140912-a-transznemu-tatiana-williams-a-plasztikai-mutetek-megszallottja-lett-hatalmas-feneke-van.htmlA transznemű Tatiana Williams műtétek és injekciók százaival próbálta elérni, hogy olyan teste legyen, mint Kim Kardashiannak vagy Nicki Minajnak. Az eredetileg fiúnak született Tatiana az elmúlt 20 évben a plasztikai beavatkozások megszállottja lett.Trend--Jaj! Túladagolta a Viagrát, amputálták a péniszéthttp://www.life.hu/drlife/20130927-egy-delkolumbiai-ferfinek-le-kellett-vagni-a-peniszet-tuladagolta-a.htmlEgy dél-kolumbiai férfinak le kellett vágni a nemi szervét, mert túladagolta a potencianövelő pirulákat.Dr. LifeHímtagteszt: Tűzpénisz vagy levegő? A te pasidé milyen?http://www.life.hu/intim/20110512-szex-szerelem-parkapcsolat-peniszfajtak-avagy-mi-kell-a-noknek.htmlAz, hogy a pasik olykor méricskélnek, nem újdonság, ahogyan az sem, hogy a hímvesszőjük nem csupán anatómiai szervük, hanem legféltettebb kincsük, ami érintésre roppant érzékeny. Vajon mi nők milyenre vágyunk leginkább? A Life.hu-n két éve nagyon szerettétek ezt az írást.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.