plasztikai műtét halál Alba hercegnő tüdőgyulladás Spanyolország csúnya nemesi címek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alba hercegnő, az egyik legrégebbi spanyol nemesi család sarja 88 éves korában hunyt el. Évek óta egészségügyi problémákkal küzdött, legutóbb tüdőgyulladással szállították kórházba.

Alba hercegnő, akit a világ egyik legcsúnyább teremtésének kiáltottak ki, távozott az élők sorából – írja a HelloMagazine. Halálhírét Sevilla polgármestere erősítette meg – ebben a spanyol városban töltötte a hercegnő utolsó éveit.

Forrás: AFP/Cristina Quicler

Cayetana Fitz-James Stuart egyébként több címet birtokolt, mint maga a királynő. Egyebek mellett ötszörös hercegnői, húszszoros grófnői és tizennyolcszoros márkinői címmel rendelkezett. Vagyonát 3 billió fontra becsülik.

A hercegnő 2011-ben ment hozzá harmadik férjéhez, a nála 24 évvel fiatalabb Alfonso Diezhez.
Nyugodjon békében.

Íme Alba hercegnő bikinis fotóihttp://www.life.hu/trend/20120821-cayetana-fitzjames-stuart-alba-hercegno-bikinis-kepei.htmlAlba hercegnő igen merész teremtés. Az egyik legrégebbi spanyol nemesi család sarja és kedvese, a nála huszonöt évvel fiatalabb köztisztviselő egy strandon parádéztak fürdőruhában.TrendHazaszállították Bianchit: már önállóan lélegzikhttp://www.life.hu/news/20141120-jules-bianchi-forma-1-es-autoversenyzo-mar-onalloan-lelegzik-hazaszallitottak-franciaorszagba.htmlBár a másfél hónappal ezelőtt balesetet szenvedett autóversenyző állapota továbbra is kritikus, orvosai már elég stabilnak ítélték meg ahhoz, hogy Japánból Franciaországba szállítsák.News--Plasztikamentes születésnapot, Meg Ryan!http://www.life.hu/news/20141119-meg-ryan-53-szuletesnapjat-unnepli.html53 éves lett a romkomok koronázatlan királynője, aki az utóbbi években inkább került címlapra túlzásba vitt szépészeti beavatkozásaival, mint jobbnál jobb filmszerepeivel.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.