Kevin Spacey szex színész Hollywood homoszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lebuktatták a meleg Kevin Spacey-t? Az 55 éves hollywoodi filmcsillagról már többen is azt állították, hogy homoszexuális. Most az egyik legismertebb amerikai showman vette a szájára. Reméljük, csak képletesen.  

Ugyan az Oscar-díjas színész nem akart „coming-out”-olni, az egyik legnagyobb szájú amerikai showman, - aki nem mellesleg homoszexuális - Andy Cohen lebuktatta.

Kevin Spacey Forrás: Netflix

Az Amerikai szépség sztárját már sok kritika érte amiért titkolózik, holott egyáltalán nem bujkál meleg partnereivel a kíváncsi szemek elől. Cohen tavaly az amerikai nyílt teniszbajnokságon szúrta ki olyan társasággal, és szituációban, melyet nem lehetett félreértelmezni. A Showman attól rágott be Spacey-re, hogy az egyik legnépszerűbb műsorban, a 60 Minutes-ben azt nyilatkozta, hogy együtt él egy nővel. "Ott állt velem szemben teljes sminkben három pasival - mondta hahotázva showjában Cohen, majd azzal folytatta. Hagyjuk már ezt miszter Spacey, álljon ki végre a világ elé" - írja a Blikk a radaronline.com-ra hivatkozva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.