Tartsd melegen a pitont - Itt a hiánypótló fütyisapka

Forrás: hobbyrendeles.hu -
pénisz bizarr hímvessző ajándék sapka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ööööö - körülbelül csak ennyit tudtunk mondani, amikor megpillantottuk az alábbi hirdetést. Nem is nagyon fűznénk hozzá semmit, mulassatok velünk a fütyisapin. 

Erről beszélünk:

Forrás: hobbyrendeles.hu

A termék leírása se semmi, minden sora kincs. Íme:
"Kuki pulcsi, tökmelegítő, ágyékmelegítő hideg időre, hogy meg ne fázzon az az aranyszerszám. Légy nyitott! Tartsd melegben a Pitont! A vidám színekben pompázó, kötött pulóver elkészítésénél gondoltak a golyszlikra is, így azok sem maradnak fedetlenül. A tövénél meg tudod kötni, így a mindennapi viselet alkalmával sem csúszik majd le a helyéről. Csak arra vigyázz, hogy a piszoár használata előtt mindenképpen vedd le, nehogy megszokásból kapd elő és ránts fegyvert, mert akkor viheted is kimosni! A szivárványos vidám színeivel a szivárványt idézi, piros, narancs, sárga, zöld, égszínkék, indigókék és ibolya színekben pompázik. Hegyén díszítő fürtöcskék találhatóak, így olyan lesz kicsit, mint a bojtos sapka. A kakaska végén csőr és taraj található, a pitont hordva megeredhet a szerszámod nyelve is, az ormányos megnevezés pedig már magában is elég beszédes. Ne aggódj a miatt, ha esetleg nagyobb a szerszámod, ugyanis a színpompás, kötött, akril anyag elég rugalmas. Alapból 16 cm, de - mint ahogy azt is! - ezt tudod majd nyújtani. A pöcspulcsi tökéletes ajándék férfiaknak, legyen az bármilyen évszak, vagy alkalom!"

A weboldalról az is kiderül, hogy a vicces kis kukiruha egyelőre nincs készleten, viszont jó hír, hogy hamarosan érkezik állatos kivitelben is. Alig várjuk!

Te meglepnéd a pasid kukisapkával?

Töktakaró az új őrület

A kukipulcsi nem az egyetlen bizarr szerszámtakaró. A vízparti változatát már korábban meg is mutattuk nektek.

Hímtagteszt: Tűzpénisz vagy levegő? A te pasidé milyen?http://www.life.hu/intim/20110512-szex-szerelem-parkapcsolat-peniszfajtak-avagy-mi-kell-a-noknek.htmlAz, hogy a pasik olykor méricskélnek, nem újdonság, ahogyan az sem, hogy a hímvesszőjük nem csupán anatómiai szervük, hanem legféltettebb kincsük, ami érintésre roppant érzékeny. Vajon mi nők milyenre vágyunk leginkább? A Life.hu-n két éve nagyon szerettétek ezt az írást.IntimOrigo"Nyugi, bébi, ez csak a farkam!" - Miért péniszfotókkal udvarolnak mostanában a pasik?http://www.life.hu/intim/20141014-peniszek-es-intim-fotok-kuldozgetese-ferfiaktol-mobilra-internetes-tarskereseskor.htmlAz elmúlt néhány évben úgy tűnik, mintha a férfiak akarnák elnyerni a pucér villantások aranyérmét. Közismert sportolók, zenészek, színészek és politikusok előszeretettel küldözgetnek nőismerőseiknek kéretlen fotókat, ám nem csupán a hírességek azok, akik szívesen villantanak intim testrészeket.Intim--Tigrispéniszleves és páviánpisi: mire vagyunk képesek a jó szexért?http://www.life.hu/intim/20141003--bizarr-afrodiziakumok-a-vilag-minden-tajarol-tigrispenisz-leves-es-pavianpisi.htmlVannak, akik az osztrigára esküsznek, mások csokoládét majszolnak, vagy vörösbort isznak, hogy felpörgessék a szexuális életüket. Szerte a világon azonban ennél jóval őrültebb afrodiziákumok is léteznek, amelyek első hallásra nem tűnnek túl bizalomgerjesztőnek, ezért többségük csak erős gyomrúaknak ajánlott. Ha kíváncsi vagy arra, milyen furcsaságokat hajlandóak elfogyasztani egyes kultúrákban a libidó serkentésére, a Life.hu most összegyűjtötte a legőrültebb stimulálókat!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.