Elképesztő felvétel! Így néz ki a magasból a karácsonyi vásár a Bazilikánál

advent drón karácsonyi vásár Budapest Bazilika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drónnal forgatott mesés film készült Budapestről és a Bazilika előtti adventi vásárról, amely idén november 28-án nyílik meg.

A Facebookon már több mint százezren látták azt a különleges, drónnal forgatott filmet, amely megmutatja, hogy néz ki a magasból fővárosunk és a Bazilika előtti ünnepi vásár. Íme:

A vásár november 28-tól várja a látogatókat. November 30-án, advent első vasárnapján a hagyományoknak megfelelően látványos ceremóniával készülnek: felkapcsolják a tér, a belváros utcáinak és a középpontban felállított, mesés karácsonyfának díszkivilágítását és meggyújtják a koszorú első gyertyáját. A téren december végéig fényfestés, kézművesek és finomságok, korcsolyapálya és fűtött hütte, jótékonysági és családi programok sora várja az érdeklődőket.

Megvan a világ legrondább karácsonyfadísze - sírni fogsz!http://www.life.hu/news/20141124-a-santaur-karacsonyfadisz-felig-lo-felig-telapo-megrendelheto.htmlJó, jó, a karácsonyfadíszek soha nem a visszafogott eleganciáról szóltak, de Santaur, a félig ló, félig Mikulás egészen biztos dobogós helyen végezne az ízléstelenségi versenyen. NewsOrigoItt az idei első karácsonyi cuki videóhttp://www.life.hu/advent/lelekmelengeto/20141107-az-elso-karacsonyi-videot-iden-a-john-lewis-aruhazlanc-keszitette-el.htmlIsmét a John Lewis áruház rukkolt elő az idei év első karácsonyi reklámfilmjével.Lélekmelengető--Most erről a sírós karácsonyi videóról beszél mindenkihttp://www.life.hu/advent/lelekmelengeto/20141114-karacsonyi-videot-csinalt-a-sainsburys.htmlAz ünnepek közeledtével egyre több cuki, megható, vicces és sírós videó lesz látható. A Sainsbury's cég is előrukkolt egy ünnepi kisfilmmel.Lélekmelengető--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.