Bevásárlólista a mobilon! – a legfrappánsabb megoldás

Forrás: Thinkstock -
applikáció lista tervezés bevásárlás alkalmazás mobil bevásárlólista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Neked is eszedbe jutott már, mi mindenre jó a bevásárló alkalmazás a mobilodon? Nos, a karácsonyi nagybevásárlás idején a legegyszerűbb megoldás, ha a telefonodba írod az ajándéklistát.

Érvek bőven akarnak, hogy miért ne kis cetlikre, hanem a mobilodba írd a bevásárlólistádat. Először is a cetli elveszik, a mobil mindig veled van, és bármikor kihúzhatsz vagy hozzáírhatsz egy-egy tételt. Árakat is feljegyezhetsz, így nyomon tudod követni a kiadásaid. Sőt a tervezésben is segít, hiszen az alkalmazás egy idő után tudni fogja az árakat és előre tudod mennyi pénzt vigyél magaddal. Megoszthatod pároddal, családtagjaiddal az alkalmazásban szereplő listát, így mindenki tudni fogja ki mit vesz meg és nem érkeztek haza ugyanazzal a portékával – írja a konnektor.postr.hu.

Forrás: Thinkstock

Alkalmazás kisokos

Az androidos telefonon a rendkívül egyszerűen "Bevásárló lista" névre hallgató alkalmazás.

A Windows Phone-ra készült alkalmazások között egybeírva találod a Bevásárlólista alkalmazást Ebbe a megvásárolandó tételek mellett a teendőidet is feljegyezheted.

Ha iPhone-od van, akkor a ShopIt appot próbáld ki! Ez ugyan angol nyelvű, de azt ígéri, még csak pötyögnöd sem kell, egyszerűen gesztusok és képek alapján is felvehetsz tételeket a listádra.

Ha pedig olyan alkalmazást keresel, ami sokféle mobilon használható, akkor a Grocery Gadgets-t ajánlom figyelmedbe. Ehhez Android, BlackBerry, iOS (iPhone és iPad), Nokia és Windows Phone készülékekre is készült app.
Melyik a legjobb munkahely 2014-ben? Most kiderül! http://www.life.hu/news/20141126-megvan-a-legjobb-munkahelyek-listaja-a-hilti-a-microsoft-es-a-provident-vegeztek-elso-helyen.html A Hilti, a Microsoft, és a Provident az idei legjobb munkahelyek egy felmérés szerint, melynek során több mint 34 ezer munkavállaló mondta el véleményét arról a helyről, ahol a napjait tengeti. News -- Veszélyes anyagot találtak egy bébiételben - 26 dobozzal adtak el belőle http://www.life.hu/news/20141126-veszelyes-anyagot-atropin-alkaloidot-talaltak-egy-bebietelben.html Magyarországon is forgalmazzák azt a bébiételt, amiben Atropin alkaloid jelenlétét mutatta ki a német élelmiszerbiztonsági hatóság. News -- Bizarr önbizalom-növelő videóra akadtunk - ettől biztos eláll a lélegzeted http://www.life.hu/news/20141125-onbizalom-novelo-videora-akadtunk-noknek-es-ferfiaknak.html Különös videó járja be napok óta az internetet, ahol egy férfi arról beszél nekünk, nőknek, hogy mi mennyire nagyon fantasztikusak vagyunk és ezt végre higgyük is el. Mondjuk nekünk ettől nem lett jobb napunk, de legalább rosszabb sem..... News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.