A legcukibb rekord: karácsonyi manók özönlötték el Bangkok városát

karácsony Thaiföld gyerekek rekord manó Bangkok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több száz thai általános iskolás gyerek gyűlt össze Bangkokban karácsonyi manónak öltözve.

A legnagyobb karácsonyi manónak öltözött tömeg kartegória csúcstartói lett az a 1792 gyerek, akik a Siam szót megformálva álltak egy csoportba. Ez korábban Thaiföld neve volt.

Forrás: AFP/Nicolas Asfouri

A 9 és 15 év közti gyerekek a thai főváros egyik plázája előtt gyűltek össze. Mielőtt megkapták a megérdemelt Guinness rekorder címet, öt percig tartották a felvett pozíciójukat. Tizennégy kismanót kizártak a kísérletből, ugyanis nem voltak hajlandóak felvenni a manófüleket.

Forrás: AFP/Nicolas Asfouri

A korábbi rekorder egy brit csapat volt, ők 2013 karácsonya előtt 1110 manót hoztak össze. Bár Thaiföld nagy részén a buddhista vallás a legelterjedtebb, a karácsonyi szezonban főleg éttermekben, plázákban, üzletekben a fenyőfák és dekorációk náluk sem maradhatnak el.

A fülledt, füstölő illatú Thaiföld

"Az utcákat betölti a különleges thai ételek illata, a kíváncsi turista lépten-nyomon jobbnál jobb kifőzdékbe botlik. Vétek kihagyni a frissen készített pad thait, a kókuszlevest és egyéb gasztronómiai különlegességeket. Ha a kulináris élvezetek után szeretnéd megtekinteni Bangkok felhőkarcolóit és plázáit is, a Khaosanról 20 perc alatt juthatsz be a modern városközpontba." -ittelolvashatod a teljes cikket a titokzatos Thaiföldről.

Itt az idei első karácsonyi cuki videóhttp://www.life.hu/advent/lelekmelengeto/20141107-az-elso-karacsonyi-videot-iden-a-john-lewis-aruhazlanc-keszitette-el.htmlIsmét a John Lewis áruház rukkolt elő az idei év első karácsonyi reklámfilmjével.Lélekmelengető--Vicces karácsonyi pulcsi pároknakhttp://www.life.hu/news/20141118-karacsonyi-pulcsi-paroknak.htmlElkészült minden idők legcukibb és egyben legbizarrabb karácsonyi ruhadarabja, a pároknak készült pulóver. NewsOrigoPornó a karácsonyi pulcsin - ilyen a rénszarvasszexhttp://www.life.hu/news/20141110-szarvasok-szexelnek-a-karacsonyi-puloveren.htmlMark Darcy szarvasos karácsonyi pulcsija ehhez képest semmi. Az idei szezon legdurvább ruhadarabjának az a kötött pulóver ígérkezik, amin a Mikulás szánhúzói éppen újabb szánhúzókat reprodukálnak. NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.