Durván megszívatott egy riportert Jennifer Aniston

Forrás: Youtube -
szívatás kolléga Förtelmes főnökök videó újságíró riporter kérés kínos pillanat Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BBC újságírójának rémálma kezdett megvalósulni, amikor a világsztár egyre szűkszavúbban és egyre utálatosabban válaszol kérdéseire. Mint kiderült, Jent csak a riporter egyik kollégája kérte meg minderre.

Szegény, szegény Chris Stark! A BBC fiatal újságírója a Förtelmes főnökök 2 kapcsán ült le beszélgetni Jennifer Anistonnal, aki az elején még készséges és kedves volt, ám a randizási szokásokhoz érve egyre kínosabbá vált a helyzet: a színésznő gonosz, undok és sértődős lett.

Forrás: Youtube

Mint kiderült, az egész csupán egy átverés, hiszen Jent Stark egyik munkatársa kérte, szívassa meg kicsit a férfit. A beszélgetésről és a nagy leleplezésről készült videót alább nézheted meg:

Kiderült, miért hízott meg Jennifer Aniston http://www.life.hu/ez-zsir/20141121-jennifer-aniston-elarulta-miert-hizott-meg.html Egy egész világ várja lélegzetvisszafojtva a hírt, hogy a Jóbarátok színésznője bejelentse: gyermeket vár. Bár az utóbbi időben róla készült fotók szerint eléggé kikerekedett, mint kiderült, ennek egészen más oka van. Ez Zsír! -- Megszívatták Pál Dénest http://www.life.hu/bulvar/20140923-a-tv2-sztarban-sztar-musoraban-pal-denes-a-gangnam-style-t-adja-elo.html Az első adásban ByeAlex Kedvesem című dala miatt sok kritikát kapott Pál Dénes, vasárnap a Gangnam Style-t adja elő a Sztárban sztár színpadán. Visszasírja még Gergely Robit és Karádyt. TV + Bulvár -- Nyálas nyelvek nyomában: ezek a sztárvilág kínosabb csókcsatái http://www.life.hu/intim/20141114-ben-affleck-jennifer-lopez-charlize-theron-dane-cook.html Ha a sztárok puszikultúrájára gondolunk, édesen összebújó párok, vagy épp hitvesi csókok jutnak eszünkbe, mint például Angelina és Brad első, házasságban elcsattanó nyelvese. Aztán persze ott vannak a nem ennyire szemérmes esetek is, ezeket gyűjtöttük most csokorba. Intim --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.