plasztikai műtét botox bokszmeccs Moszkva Mickey Rourke bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mickey Rourke szétplasztikázott fejéről már sokszor írtunk. Mostanában azonban ehhez még hatalmas izmokat is növesztett egy közelgő bokszmeccs miatt. A színész nosztalgiázni fog: újra ringbe száll. Emlékszel, hogy festett még bokszoló korában? Íme!

Talán kevesen tudják, hogy Mickey Rourke profi bokszoló volt, mielőtt felfigyelt rá Hollywood. 12 évesen kezdett bokszolni, majd amikor 1991-ben a színészi karrierje váratlanul összeomlott, visszatért a kötelek közé. Végül 1994-ben akasztotta végleg szögre bokszkesztyűit. Azóta jó néhány év eltelt, betöltötte 62. életévét és átesett számos félresikerült plasztikai műtéten. Emiatt ma már alig lehet már felismerni a nyolcvanas évek jóképű szívtipróját.

/1411/Micke20141127155149

A színész most ismét ringbe szállhat: a 29 éves profi ökölvívóval, Elliot Seymourral küzd meg Moszkvában november 28-án. A meccs miatt intenzív tréningbe kezdett a sztár, amelyben a híres edző, Marvin Somodio segíti. A színész a hírek szerint remek formában van még most is. A testére nem is lehet panasz, csak a feje néz ki egyre ijesztőbben...

Durván megszívatott egy riportert Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/news/20141127-jennifer-aniston-durvan-megszivatta-a-bbc-ujsagirojat-kollegaja-keresere.htmlA BBC újságírójának rémálma kezdett megvalósulni, amikor a világsztár egyre szűkszavúbban és egyre utálatosabban válaszol kérdéseire. Mint kiderült, Jent csak a riporter egyik kollégája kérte meg minderre.NewsOrigoKim Kardashian, a múzsa – Pucér fenekű egyetemisták kavarják a porthttp://www.life.hu/news/20141125-a-cambridge-i-egyetem-diakjai-meztelen-fenekeiket-versenyeztettek-kim-kardashianhoz-hasonloan.htmlKi gondolta volna, hogy a világ egyik legnívósabb felsőoktatási intézménye, a Cambridge-i Egyetem diákjai is tudják borzolni a kedélyeket? És legalább olyan jól csinálják, mint Kim Kardashian.News--Itt a pénz, hol a pénz? Justin Bieber a leggazdagabb fiatalhttp://www.life.hu/news/20141125-justin-bieber-a-leggazdagabb-harminc-ev-alatti-sztar-a-forbes-magazin-szerint.htmlA Forbes magazin szerint idén Justin Bieber volt a legjobban kereső harminc év alatti sztár. A felmérés a 2013 júniusától tartó tizenkét hónapot öleli fel.NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.