Ennivaló állatkák és félmeztelen állatorvosok – ezt a fotósorozatot csak imádni lehet!

boci kutya állat fotósorozat jótékony cél naptár vetkőzés állatorvos hallgató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudjuk eldönteni, hogy az állatorvostanhallgató srácok vagy az általuk szeretgetett kutyusok a cukibbak az alábbi fotósorozaton.

Mi lehet jobb egy félmeztelenül pózoló pasinál? Sok félpucér férfi és még néhány ennivaló állatka.

Forrás: Cornell University/Omega Tau Sigma

Nem csoda, hogy a közelmúltban már el is keltek a Cornell Főiskola állatorvostanhallgató diákjai által készített naptárjai, amelyek tele vannak csupa-csupa dagadó izommal és cuki négylábúval, mint például bocikkal és kutyákkal. (A képen éppen előbbivel.)

Aki a kutyákat szereti, az rossz ember nem lehet. Aki pedig még az ingjét is hajlandó ledobni a kedvükért? Na, azt már inkább nem fokoznánk. Az ITT látható félmeztelen pasik pontosan ezt tették a menhelyes négylábúkért - nekünk pedig maradt a nyálcsorgatás.

A kalendáriumokból befolyt összeg azonban nem is kerülhetett volna jobb helyre: a pénzt az utolsó fillérig az állataikról gondoskodni nem tudó gazdik kapják. A fotósorozat további képeit IDE kattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.