Katalin nélkül készül a Távol-Keletre Vilmos herceg

megbízatás Kína Távol-Kelet terhesség Erzsébet királynő Katalin hercegnő Japán Vilmos herceg György herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercege a királynő utasítására hagyja magára családját pár hétre, hogy Kínába és Japánba látogasson. Így várandós felesége, Katalin is egyedül marad egy kis időre.

Nincs mese: ha Erzsébet királynő azt mondja, akkor bizony menni kell. Vilmos herceg nagyanyja, az Egyesült Királyság uralkodója megbízatásából készül a Távol-Keletre jövő év elején.

Forrás: AFP

Cambridge hercege egészen pontosan Japánban és Kínában fog eltölteni néhány napot február-március környékén, méghozzá az országok közötti diplomáciai kapcsolatok javítása céljából, valamint az illegális vadállat-kereskedelem fellépése érdekében is. Mint kiderült, a második gyermekét váró Katalin hercegnő nem tart férjével az útra: a becslések szerint az akkorra már terhessége 6. hónapjában járó hercegnő otthon marad a kis György herceggel együtt.

Nyilvános eseményen sírta el magát a babát váró Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20141126-katalin-hercegno-megsiratta-a-par-honapos-babajat-elveszito-edesanyat.htmlA hercegnő egy jótékonysági rendezvényen találkozott Leigh Smithszel, akinek kislánya 3 hónappal születése után meghalt.Család--Vilmos lemond a trónról Katalin miatt?http://www.life.hu/news/20141031-vilmos-herceg-lemond-a-tronrol-varandos-felesege-katalin-miatt-a-globe-magazine-szerint.htmlLapértesülés szerint Vilmos herceg kész lemondani a trónról, hogy kímélje a várandós Katalin hercegnőt.News--György herceg a legstílusosabb fiú baba 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20141121-gyorgy-herceg-es-north-west-a-legstilusosabb-kisbaba.htmlMég csak pár évesek, de máris ott a helyük a világ legjobban öltözöttjei között. Megvannak 2014 legtrendibb sztárgyerekei.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.