Hétfőtől adhatod oda cipősdoboznyi ajándékodat

Forrás: Copyright: Nikolaj Potanin/Nikolaj Potanin -
adomány Baptista Szeretetszolgálat szeretet cipősdoboz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől. Az akció központi gyűjtőhelye, a belváros szívében lévő Cipősdoboz Vár vasárnap nyílt meg.

A szeretetszolgálat idén tizenegyedik alkalommal hirdette meg az ország legnagyobb korcsoportos karácsonyi ajándékgyűjtő akcióját, a Cipősdoboz Akciót. A segélyszervezet tavaly már több mint 40 000 karácsonyi ajándékot juttatott el rászoruló gyerekekhez. Idén 50.000 cipősdoboz ajándékot szeretnének átadni karácsony előtt, 2500 ajándékot Erdélybe, a Böjte Csaba otthonaiban élő gyerekek hagyományos parajdi karácsonyi ünnepére visz a Baptista Szeretetszolgálat.

Forrás: Copyright: Nikolaj Potanin/Nikolaj Potanin

Az akció kedvezményezettjei olyan nehéz sorsú gyerekek, akiknek nem ritkán ez az ajándék jelenti az egyetlen ajándékot karácsonykor - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

A 1355-ös Cipősdoboz adományvonal hívásával 300 forinttal támogathatod egy cipősdoboznyi ajándék célba juttatását.
Ennivaló állatkák és félmeztelen állatorvosok – ezt a fotósorozatot csak imádni lehet!http://www.life.hu/news/20141128-allatorvostant-hallgato-fiuk-vetkoztek-az-allatokkal-a-jo-ugyert.htmlNem tudjuk eldönteni, hogy az állatorvostanhallgató srácok vagy az általuk szeretgetett kutyusok a cukibbak az alábbi fotósorozaton.NewsOrigoJennifer Lawrence jól elmondja, hogyan kellene élni a nőknekhttp://www.life.hu/news/20141128-jennifer-lawrence-elmondja-hogyan-kell-elni-a-noknek.htmlAz Éhezők viadala sztárja, Jennifer Lawrence néhány pontban összefoglalta, szerinte hogyan kellene élniük a nőknek, hogy boldogabbak legyenek! Ő már csak tudja...News--Katalin nélkül készül a Távol-Keletre Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20141128-vilmos-herceg-katalin-hercegno-nelkul-keszult-japanba-es-kinaba-jovo-evben.htmlCambridge hercege a királynő utasítására hagyja magára családját pár hétre, hogy Kínába és Japánba látogasson. Így várandós felesége, Katalin is egyedül marad egy kis időre.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.