Végre! Változik a poggyászkezelés a Wizz Air-nél

Forrás: Facebook/Wizz Air Hungary -
repülő Wizz Air poggyász reptér utas változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Wizz Air légitársaság bejelentette, változásokat vezet be a budapesti szolgáltatóval kapcsolatban. Az utasoktól ugyanis sok panasz érkezett a poggyászellenőrzéssel és díjbeszedéssel kapcsolatosan. 

A cég közleményében azt írja: "Földi kiszolgáló partnerünket, a Malév Ground Handlinget felszólítottuk, hogy a Wizz utasok esetében azonnal függessze fel alvállalkozója, a Budport szolgáltatásainak használatát. Most azon dolgozunk, hogy alternatív megoldásokat dolgozzunk ki annak érdekében, hogy fejlesszük a repülőtéri élményt."

Forrás: Facebook/Wizz Air Hungary

A panaszok leginkább az utastérbe felvihető kis- és nagy poggyászok miatt érkeztek. A tervek szerint mostantól minden repülőtéren ésszerűen és méltányosan engedik fel a kézipoggyászokat a fedélzetre akkor is, ha a mérőkeretből kilógnak a kerekek vagy a fogantyú.

Összeütközött két Ryanair repülőgép a dublini reptérenhttp://www.life.hu/news/20141007-ket-ryanair-repulogep-utkozott-ossze-a-dublini-repuloteren-senki-nem-serult-meg.htmlA két gép a dublini repülőtéren gurult a futópályára, amikor összeütköztek. Az egyik gépnek letört a szárnyvége. Senki sem sérült meg.NewsOrigoIlyen Nánási Pál szemével a világ legizgalmasabb repülőterehttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140714-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-a-parizsi-charles-de-gaulle-repuloter.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási PálOrigoA budapesti a legjobb repülőtér Kelet-Európábanhttp://www.life.hu/news/20140327-a-budapest-airport-nyerte-el-a-legjobb-kelet-europai-repuloternek-jaro-dijat.htmlA Budapest Airport elnyerte a legjobb kelet-európai repülőtérnek járó díjat a Barcelonában zajló Passenger Terminal EXPO 2014 nemzetközi kiállításon.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.