Szerdáig a napot sem látjuk

Forrás: AFP/Toru Yamanaka -
december időjárás OMSZ ónos eső riasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meteorológiai szolgálat nagy mennyiségű eső miatt adott ki riasztást. Vasárnap délután óta szakad az eső Budapesten is. Szerdára már néhol felszakadozhat a felhőzet.

Baranya, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok és Veszprém megye területén első fokú, citromsárga riasztást és figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hol a nagy mennyiségű csapadék, hol az ónos eső miatt.

Forrás: AFP/RIA Novosti/Denis Tyrin

Egész fákat dönt ki a Pilisben a rájuk fagyó jégpáncél, de az ónos eső járhatatlanná tett több budai és főváros környéki utat is - tűzoltók dolgoznak a XII. és a II. kerületben is. A fákról több kilós jégdarabok potyognak - írja az Origo.
Az előrejelzések szerint szerdán az ország keleti részében már előbújhat a nap és ott akár nyolc fokot is mérhetnek.

Lenyűgöző fotók: 3,1 millió villanyégő díszíti a világ legnagyobb karácsonyfájáthttp://www.life.hu/news/20141201-fotokon-a-vilag-legnagyobb-karacsonyfaja-amelyet-rio-de-janeiroban-allitottak-fel.htmlNovember 30-án elkezdődött az adventi időszak az egész világon. Brazília máris rekorddal indított: a világ legnagyobb úszó karácsonyfáját állították fel a hétvégén Rio de Janeiróban.News--Ennivaló állatkák és félmeztelen állatorvosok – ezt a fotósorozatot csak imádni lehet!http://www.life.hu/news/20141128-allatorvostant-hallgato-fiuk-vetkoztek-az-allatokkal-a-jo-ugyert.htmlNem tudjuk eldönteni, hogy az állatorvostanhallgató srácok vagy az általuk szeretgetett kutyusok a cukibbak az alábbi fotósorozaton.NewsOrigoÉletveszélyben a jég és hó világában! Erre vállalkozik egy vagány magyar lányhttp://www.life.hu/news/20141128-lengyel-eva-vilagutazo-lany-extrem-kalandra-keszul-svedorszagba-ahol-a-hoval-es-faggyal-szeretne.htmlLengyel Éva nem bízza a véletlenre, hogy az adrenalin jelen legyen az életében. Állandóan úton van és extrémebbnél extémebb szegleteibe jut el a világnak. Ezúttal azonban nagy fába vágta a fejszéjét.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.