Lenyűgöző fotók: 3,1 millió villanyégő díszíti a világ legnagyobb karácsonyfáját

advent fotó Guiness Rekordok Könyve rekord karácsonyfa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 30-án elkezdődött az adventi időszak az egész világon. Brazília máris rekorddal indított: a világ legnagyobb úszó karácsonyfáját állították fel a hétvégén Rio de Janeiróban.

A fenyőfa 85 méter magas és 542 tonna súlyú. Nemcsak maga a fa, az avatóceremónia is pazar volt: a brazil metropolisz déli részén fekvő Rodrigo de Freitas lagúnában volt tűzijáték, látványos zenés előadás is.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Gyönyörű!

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Visszatérve a számokhoz (mert a felnőttek csak így tudnak valamit elképzelni): a fát több száz méter girlanddal és 3,1 millió villanyégővel díszítették. A Guinness Rekordok könyve szerint a maga nemében ez a világ legnagyobb karácsonyfája.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Azért lássuk be, nem egy mamutfenyőről van szó.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Hogyan legyek jó nő? Végre itt az advent - díszítsd fel az ajtódat természetesen szép koszorúvalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141130-hogyan-legyek-jo-no-adventi-ajtodisz-naranccsal-borostyannal-cicaval.htmlKezdődhet a visszaszámlálás karácsonyig! Ha velem tartotok a következő hetekben, klassz ünnepi ötleteket láthattok. Ma ajtódíszt készítettünk Poppyval.Hogyan legyek jó nő--Adventi koszorúk - Ada, Vajna Timi és Horváth Éva már kitettehttp://www.life.hu/csalad/20141130-adventi-koszoruk-ada-vajna-timi-es-horvath-eva-megmutatta.htmlBár advent első vasárnapja van, az idén késnek az imádnivaló koszorús képek. Koszorúvadászat indul.Család--Végre advent - várjuk együtt az ünnepeket!http://www.life.hu/kult/20141126-kulturalis-programajanlo-november-27-es-december-3-kozott.htmlAz utcák karácsonyi díszbe öltöznek és ellepik a várost a bazárosok. Mi összegyűjtöttük nektek a legjobb kültéri és beltéri programokat, amelyekkel színesebbé tehetitek a téli hétköznapokat.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.