2500 Mikulás áll rajthoz, jön a Mikulásfutás

Forrás: facebook/Mikulásfutás Kapuvár -
Budapest nevezés futás Mikulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánkban először rendezik meg hagyományteremtő szándékkal a Mikulásfutást. A Fővám térről startoló, 2,7 kilométeres távot minden futónak Mikulás-ruhában kell teljesítenie.

Ahogy a Life.hu is megírta, hétfőn Budapestre érkezett Joulupukki, az igazi finn Mikulás. Mostantól pedig igazi Mikulás-dömping várható! December 6-án több mint 2000 Mikulás fut majd Budapest utcáin. A futás élménye mellett jótékonysági akció is társul a programhoz: rászoruló gyermekeknek gyűjtenek ajándékokat a szervezők, amelyeket cipősdobozokban várnak az adakozóktól.

Forrás: facebook/Mikulásfutás Kapuvár

Az első Rossmann Mikulásfutáson már több mint 2000 nevező vállalta, hogy ezen a délutánon, 15 órától piros télapójelmezben fut a belvárosban. A versenykiírás szerint kizárólag a Budapesti Sportiroda által adott Mikulás-öltözékben lehet futni, így a résztvevőknek csak futócipőről és sportruházatról kell gondoskodniuk. A 2,7 km-es távot gyermekek és felnőttek egyaránt könnyedén teljesíthetik.

Útvonal: Fővám tér - Csarnok tér - Sóház utca - Fővám tér - Váci utca – Irányi utca - Március 15. tér - Petőfi téri lehajtó - Pesti alsó rakpart (dél felé) - Fővám tér
Nevezni december 3-ig lehet a szervező honlapján: www.futanet.hu.

Mikulás bácsi házhoz megy - de mennyiért is? Felmértük az idei Télapó-kínálatothttp://www.life.hu/news/20141126-mikulast-lehet-rendelni-hazhoz.htmlA téli szezon nem csak a csokigyártóknak kedvez, beindult a Mikulás-biznisz is. Ha a szülők imádott gyereküknek Télapóval szeretnének kedveskedni, és apuka nem szívesen öltözik be, bárki rendelhet házhoz menő Télapót. A közvetítőcégek ajánlatai alapján felmértük, mindez mennyibe kerül. News--Meghalt a Coca-Cola Mikuláshttp://www.life.hu/news/20141104-meghalt-a-coca-cola-reklamok-mikulasa-john-moore.htmlJohn Moore 2006 óta játszott a legendássá vált Coca-Cola-reklámokban. 86 éves volt.News--Hohó! Budapestre érkezett az igazi finn Mikuláshttp://www.life.hu/news/20141201-az-igazi-finn-mikulas-budapestre-erkezett-hetfo-delelott.htmlDélelőtt landolt Budapesten Joulupukki, az igazi finn Mikulás. Mutatjuk, hol csípheted el!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.