Magyarországgal együtt örömködik Hugh Laurie

kép Twitter Berény Róbert öröm festmény Doktor House Hugh Laurie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Doktor House sztárja is örül, hogy végre hazakerült az elveszettnek hitt magyar festmény.

Hatalmas nagy szenzáció övezte a múlt héten Magyarországra visszakerült Berény Róbert festményt. Az Alvó nő fekete vázával című kép, amelynek kalandos útjáról bővebben ITT írt a Life.hu, hollétéről egészen 2009-ig nem lehetett tudni.

Az a bizonyos jelenet a Stuart Little, kisegér című filmből Forrás: MTI/Kallos Bea

5 évvel ezelőtt a Stuart Little kisegér mesefilmben szúrta ki egy éles szemű művészettörténész – éppen Hugh Laurie kandallós jeleneténél. A Doktor House színésze Twitteren örömködött velünk együtt, hogy a filmes díszletek között tengődő 34 millió forint értékű festmény végre méltó helyére került.

Hihetetlen: Doktor House életet mentett a valóságban ishttp://www.life.hu/drlife/20140207-doktor-house-sorozatbeli-diagnozisa-alapjan-ismert-fel-egy-ritka-betegseget-egy-nemet-orvos.htmlHouse diagnózisa alapján ismert fel egy ritka kórt egy német orvos, aki a sorozat nagy rajongója.Dr. Life--Kövér macska bukkan fel a híres festményekenhttp://www.life.hu/news/20140605-kover-macskajat-zarathustrat-photoshoppolta-hires-festmenyekre-az-orosz-muvesz.htmlEgy orosz művész Zarathustra nevű cicája bukkan fel a leghíresebb remekműveken. Vicces alkotások születtek.News--Dívát csókolt Dr. Househttp://www.life.hu/bulvar/20110919-divat-csokolt-dr-house.htmlHugh Laurie-nak, azaz Doktor House-nak cseppet sem volt ellenére az, hogy díjat adott át kolléganőjének, Kate Winsletnek.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.