Weisz Fanni lett az Év embere

Forrás: Weisz Fanni -
modell év embere Dunántúli Napló siket Weisz Fanni szavazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A siket modell kapta a szavazatoknak csaknem harmadát a Dunántúli Napló és a bama.hu által meghirdetett Év embere szavazáson. Gratulálunk!

Az Év embere szavazásra több mint 2300 voks érkezett, amelyek csaknem harmadát Weisz Fanni kapta – és nyerte el ezzel 2014-ben a címet. A második Iványi Dalma, a harmadik pedig Köles Ferenc lett. A végeredmény a papíron és online érkező szavazatok összesítése alapján állt össze – írja a bama.hu.

Forrás: Weisz Fanni

„Megtisztelő, hogy a Dunántúli Napló és a bama.hu az Év embere szavazásán ennyi tiszteletre méltó ember közé sorolt, és megtisztelő a rengeteg szavazat. Nagyon köszönöm. Köszönöm a megerősítést abban, hogy az utat, amin elindultam helyesnek tartjátok és itt vagytok velem" – írta Fanni közösségi oldalán.

Van-e valamilyen szépségtitka a mindössze 22 éves Weisz Fanninak? A Life.hu-nak elárulta! IDE kattintva tudod elolvasni!

ÉV EMBERE - VÉGEREDMÉNY

1. Weisz Fanni: 728 szavazat
2. Iványi Dalma: 433 szavazat
3. Köles Ferenc: 413 szavazat
4. Hárs József: 406 szavazat
5. Ábrahám István: 258 szavazat
6. Baráti Kristóf: 64 szavazat

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.