10 dolog, ami jobban érdekel, mint a Victoria's Secret show

Forrás: AFP/Emmanuel Dunand -
fehérnemű modell lista divatbemutató Victorias Secret újságíró fontosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb év, újabb Victoria's Secret show. Egy újságíró kiakadt – mi csak közvetítjük a szavait.

A napokban szinte minden csordultig volt szebbnél szebb fehérneműben vonuló szexibbnél szexibb modellekkel – hála a Victoria's Secret kedd esti divatbemutatójának.

Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

Gigi Engle, az Elite Daily újságírója azonban megelégelte, hogy már a csapból is az folyik, mit ettek, mennyit és hogyan edzettek és mennyire durván vékonyak az angyalok – inkább összegyűjtött 47 másik dolgot, amelyet sokkal, de sokkal fontosabbnak gondol, mint a divatshow-t.

A listán olyan komoly témák szerepelnek, mint a madárinfluenza, Michael Ferguson ügye és a nemi betegségek, de az üres hűtőszekrény, a jeggings erkölcsi kérdése, Michelle Obama és Kendall Jenner is helyet kapott rajta, illetve úgy tűnik, a karácsony is nagyon mozgatja az újságíróhölgy fantáziáját: például fogalma sincs arról, mit fog venni a pasijának ajándéknak. A teljes irományt ide kattintva olvashatod el, mi csak 10 fontosnak ítélt részt emeltünk ki:

Dolgok, amelyek jobban érdekelnek, mint a VS show

1. Az ebola
2. Az üres hűtő
3. A pattanás
4. Kourtney Kardashian meztelen képei
5. Követők száma Instagramon (és persze Twitteren)
6. A szilveszeri ruha
7. A világbéke
8. A mogyoróvaj
9. A szex
10. A halál

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.