Ínycsiklandó karácsonyfadísz szalonnából – nem csak húsimádóknak

Forrás: Pinterest -
karácsony üveg karácsonyfadísz szalonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Illata sajnos nincs, látványra viszont nagyon jópofa: szalonnadíszt minden karácsonyfára!

Na, jó, igazából nem igazi szalonnából készült a Modcloth oldalán szereplő húsdarabkadísz, de akkor is jópofa eleme lehet a karácsonyfánknak. Vagy akár másnak, ajándékba. (csak ne vega legyen az illető!)

Forrás: Pinterest

Finom szalonnaillatot azonban ne reméljünk a majdnem 13 dollárba, nagyjából 3240 forintba kerülő dísztől, hiszen üveg, fém és textil felhasználásával készült. Azért így is megállja a helyét egy humoránál lévő karácsonyozó fája előtt vagy éppen rajta.

Friss! Most érkezett a hír, hogy már piacra dobták a világ első szalonna illatú párnáját is, amely akár 12 hónapon keresztül árasztja magából a friss, ropogós bacon illatát. Juhé! Korábban egyébként írtunk már szalonnás parfümről ésdezodorról is.

Forrás: NORTHFOTO

Aki még extrémebb dolgokra vágyik, vessen egy pillantást Szikora Róbert tavalyi hógömbjére – szerintünk kihagyhatatlan volt. Ugyanúgy, ahogyan a nemrég felfedezett szexelő rénszarvasos pulcsi – utóbbit ide kattintva szemlélheted meg.
Pénztárcabarát szépségpraktikák, amiket mindenképp próbálj ki karácsony előtt! http://www.life.hu/advent/szepseg/20141202-karacsony-elott-pakolas-hidratalas-hajformazas-ezeket-probald-ki.html Jó volna egyszer úgy felkészülni az ünnepre, hogy december első felében jusson idő fodrászra, manikűrösre, kozmetikusra és masszázsra is, ám a rohanás, a munka és a pénztárcánkat nem kímélő vásárlás sajnos ezt nem mindig teszi lehetővé. De sose bánkódj - most mutatunk néhány olyan szépségtrükköt, amik az ünnepi hajtás előtt kicsit felturbóznak kívül-belül! Szépség Origo Hogyan legyek jó nő? Ünnepi és forró álomital - főzz karácsonyi fehér kávét! http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141202-hogyan-legyek-jo-no-forro-tejes-karacsonyi-ital-kaveval-es-csokival.html Hogy mitől lehet még ünnepibb a hangulat? Például egy ínycsiklandozó forró italtól! Hogyan legyek jó nő -- Rendhagyó advent – a legizgalmasabb karácsonyi vásárok http://www.life.hu/lifeutazas/20141128-a-legizgalmasabb-karacsonyi-vasarok-goteborg-liseberg-vidampark-valkenburg-velvet-cave.html A Vörösmarty téri karácsonyi vásár természetesen idén is kihagyhatatlan, és Bécsbe is szinte már hagyomány átruccanni az ünnepek előtt. Akkor sem kell azonban nagyon messzire utaznod, ha a klasszikus karácsonyi vásároknál kicsit izgalmasabbra vágysz – elég csak szétnézned Európa eddig kevésbé ismert városaiban! Utazás Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.