Legyen egyenlő férfi és nő a munkahelyeken!

Forrás: Thinkstock -
munkahely akció férfi egyenlőség Nyitottak vagyunk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint egy millió munkavállaló sürget változást azért, hogy nők és a férfiak ugyanolyan esélyeket kapjanak a munkahelyeken, Magyarországon.

Több mint egy millió munkavállaló szeretné, ha a nők egyenlő esélyeket és fizetést kapnának a férfiakkal egy ugyanolyan feladatkör ellátásáért –derül ki a Nyitottak vagyunk kezdeményezés friss kutatásából. Ezért a 800 céget, szervezetet tagjai közt tudó kezdeményezés közösségi akciót indított. A nyitottakvagyunk.hu oldalon megtekinthető, hogy 2015-ben mit tesznek azért, hogy közelebb kerüljenek hozzá, hogy nők és férfiak ugyanolyan esélyekkel, lehetőségekkel találkozzanak a munkahelyen. Ugyanitt lehet csatlakozni is az akcióhoz!

Forrás: Thinkstock

Ahogy a Life.hu egy korábbi cikkében beszámolt róla, megéri odafigyelni a dolgozókra, ugyanis egy korábbi felmérés alapján kiderült: boldogabbak és elkötelezettebbek azok a munkavállalók, akik nyitott cégeknél dolgoznak, ahol mindenkit csak tetteik és teljesítményük alapján ítélnek meg. A nyitottság nagy elkötelezettje Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró is, akik azt vallják, ennek köszönhetik közös, új vállalkozásukat is.

Újabb hackertámadás: kiszivárogtak Sylvester Stallone személyes adataihttp://www.life.hu/news/20141205-kiszivarogtak-sylvester-stallone-szemelyes-adatai-egy-hackertamadas-miatt.htmlA sztár mellett a Sony Pictures Entertainment több ezer dolgozójának fizetése, értékelése és más személyes információja került fel az internetre.News--Megvan, melyik a legboldogabb és legelégedettebb korosztályhttp://www.life.hu/news/20141204-a-legboldogabb-korosztaly-a-huszas-evei-elejen-jaro-fiatalok-egy-friss-kutatas-szerint.htmlEgy friss kutatás szerint a 20-as éveik elején járó fiatalok évről-évre egyre boldogabbak és elégedettebbek az életükkel.News--Őrület! Ez a világ legjobb feldolgozása: íme, 20 változatban az All I want for Christmas is you!http://www.life.hu/news/20141204-mariah-carey-all-i-want-for-christmas-is-you-dalat-dolgozta-fel-20-verzioban-anthony-vincent.htmlTe is unod már Mariah Carey karácsonyi slágerét hallgatni minden áruházban, plázában, de még a kisboltban is? Egy őrült fickó, Anthony Vincent átdolgozta az énekesnő világhírű dalát. Fergeteges lett!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.