Barbie baba művész Katniss Everdeen játék Ebay karakter Az éhezők viadala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már kapható a színésznő által megformált karakter, Katniss Everdeen játékbabája – pont úgy, ahogyan Az éhezők viadalából emlékszünk rá.

Megvan az ideális karácsonyi ajándék minden Az éhezők viadala rajongónak! Az eBay-en már bárki megrendelheti magának a Noel Cruz által megálmodott és elkészített babát, aki szakasztott mása a Jennifer Lawrence alakította Katniss Everdeennek.

Forrás: http://ncruz.com/

A művész, aki igazi karriert épített fel magának hírességek és filmbeli karakterek játékfigurává alakításából, 2,500 dollárért, vagyis körülbelül 625 ezer forintért árulja portékáját.

Barbie baba pattanással, narancsbőrrel

Barbie baba sokáig az amerikai álom megtestesítőjének számított, természetellenes arányai miatt azonban az utóbbi időben egyre több bírálat érte. A Lammily névre hallgató baba azonban éppen az ellenkezője Barbie-nak, ráadásul már újabb "kiegészítőket" is kapott készítője, Nickolay Lamm által.
Micsoda fordulat! Liam Hemsworth és Jennifer Lawrence együtt?http://www.life.hu/intim/20141126-liam-hemsworth-es-jennifer-lawrence-egyutt-jarnak-allitolag.htmlA HEAT magazin forrása szerint Jennifer Lawrence és Liam Hemsworth együtt van, de még korai szakaszban van a kapcsolatuk és nem szeretnének semmit sem elkapkodni. Ez érhető.Intim--Jennifer Lawrence jól elmondja, hogyan kellene élni a nőknekhttp://www.life.hu/news/20141128-jennifer-lawrence-elmondja-hogyan-kell-elni-a-noknek.htmlAz Éhezők viadala sztárja, Jennifer Lawrence néhány pontban összefoglalta, szerinte hogyan kellene élniük a nőknek, hogy boldogabbak legyenek! Ő már csak tudja...News--Ilyen 10 éve nem volt: letaszították Barbie-t a trónjárólhttp://www.life.hu/news/20141203-barbie-baba-mar-nem-az-elso-szamu-kedvenc-a-gyerekjatekok-kozott-a-jegvarazs-elzaja-vette-at-helyet.htmlTöbb mint tíz év után nem Barbie az első számú kedvenc a kislányoknál. A trónfosztó nem más, mint a Disney tavalyi hősnője, Elza, aki a Jégvarázs című mesével lopta be magát a gyerekek szívébe.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.