Álomszép fotók: Gyönyörű, amikor a Zagyva folyó völgyébe alászáll a köd

Forrás: MTI/Komka Péter -
halojelenség folyó fotózás Salgótarján Zagyva Magyarország köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három gyönyörű fotóra bukkantunk, amely azt bizonyítja, amit eddig is tudtunk: Magyarország gyönyörű.

Salgótarján közelében készültek a következő képek. A salgói várból jól látszik, ahogy a köd alászáll a Zagyva folyó völgyében.

Forrás: MTI/Komka Péter

Majd megjelennek a lakott települések fényei is.

Forrás: MTI/Komka Péter

Ezen a fotón pedig az úgynevezett halojelenséget láthatod. Ez a Nap vagy a Hold körül megjelenő gyűrű alakú optikai jelenség, amelyet a 8-12 kilométer magasan képződő fátyolfelhők, vagy pehelyfelhők jégkristályain megtörő fény idéz elő.

Forrás: MTI/Komka Péter

De édes fotó! Megmutatjuk a legcukibb jelenetet a szombati X-Faktorbólhttp://www.life.hu/bulvar/20141207-foton-horanyi-juli-es-nagy-ricsi-ami-a-legcukibb-jelenet-az-x-faktor-nyolcadik-elo-showjabol.htmlAz X-Faktor énekesei hiába egymás versenytársai, a közös sors és a közös hónapok összekovácsolják őket. Imádnivalóan cukiskodnak egymással, és egymás iránti szeretetüket a színpadon sem tudják elrejteni. A nyolcadik adás legcukibb fotóját mutatjuk komment nélkül. Ugye, édesek?TV + BulvárRTLKLUBLenyűgöző fotók: 3,1 millió villanyégő díszíti a világ legnagyobb karácsonyfájáthttp://www.life.hu/news/20141201-fotokon-a-vilag-legnagyobb-karacsonyfaja-amelyet-rio-de-janeiroban-allitottak-fel.htmlNovember 30-án elkezdődött az adventi időszak az egész világon. Brazília máris rekorddal indított: a világ legnagyobb úszó karácsonyfáját állították fel a hétvégén Rio de Janeiróban.News--Van egy fotó, amit Nicki Minaj biztosan leszedetne az internetrőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140915-nicki-minaj-fenekerol-elonytelen-foto-keszult-a-fashion-rocks-rendezvenyen.htmlLehet, hogy eljutunk addig a pontig, hogy Beyoncé után Nicki Minaj is csak saját fotósokkal dolgozik, hogy mi a szépségcenzúrán átment képekkel találkozhassunk. Igaz, akkor nem csodálkozhatnánk rá a rappernő műfenekére. Nem úgy, mint most!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.