Szomorú vagy? Lehet, hogy a melled miatt van

Forrás: Thinkstock -
mell érzelem kutatás mellméret cici hangulat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frusztrációval és önbizalomhiánnyal is szembekerülhetsz, ha túl sokat aggodalmaskodsz a mellméreted miatt. Egy friss kutatásból kiderült, hogyan hatnak a hangulatunkra a cicik.

Milyen melleket kedveltek a különböző korokban? Kattints IDE a nagy cici-körképért!

Nagyon kevés olyan nővel találkozhatunk, aki minden szempontból elégedett lenne a testével. Talán az egyik legnagyobb dilemma, amivel elég sokat foglalkozunk, az a mellünk. Nem elég nagy, nem elég kerek, túl nagy, vagy épp még nagyobbat szeretnénk.

Forrás: Thinkstock

A melleink attól függően, hogy mennyire hasonlítanak egymásra, komoly hatással lehetnek a hangulatunkra. Azok a nők, akiknek méretben különbözik a mellük, érzelmileg sokkal labilisabbak - állítja egy új kutatás. Az eltérő mellméretek, mellformák leginkább a kamaszkorban tapasztalhatóak, de később is jelentős érzelmi kérdéssé válhatnak. Mindazok, akiknél ezt az eltérést fedezték fel, kevés önbecsüléssel, frusztrációval és rossz táplálkozási szokásokkal rendelkeztek.

Inkább legyél boldog és elégedett a testeddel, mint ahogyan ezek a nők is teszik!

Tudtad?

Egy online párkereső oldal felmérése szerint minden harmadik férfi a kisebb melleket részesíti előnyben, és 22%-uk fontolóra veszi a találkozót, ha az illetőnek D felett kezdődik a kosármérete. A tanulmányból az is kiderült, hogy a pici keblekhez vonzódó férfiak nagyobb valószínűséggel hajlamosak a hosszú távú elköteleződésre, míg a nagy(obb) melleket preferálók inkább a könnyed kalandokat keresik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.