Gumikesztyű fa és társaik! Megtaláltuk a legbizarrabb karácsonyfákat

Forrás: Life.hu -
bizarr karácsony növény Jahn Ferenc Kórház gumikesztyű karácsonyfa kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gumikesztyűkből összeeszkábált karácsonyfára egy kórházban bukkantunk, az elszáradt növényből készült furcsaság pedig szerkesztőségünk alkotása…. jó, azért nagyon büszkék nem vagyunk rá!

A gumikesztyű karácsonyfa a Jahn Ferenc Dél-pesti kórház intenzív osztályán csalt mosolyt az arcunkra, bár volt, aki bizarrnak, sőt, egyenesen morbidnak nevezte szerkesztőségünkben.

Forrás: Life.hu

Valóban abszurd, de legalább arról árulkodik, a kórházi dolgozóknak van humora és kreatívak. Az alábbi fotót kolléganőnk ismerőse posztolta Facebookra, szintén az egyik hazai kórházban készült, itt már díszeket is látunk:

Forrás: facebook

A Life.hu szerkesztőségében lévő elszáradt kis pálmafára nem vagyunk túl büszkék: lelkes kolleganőinket azonban megihlették és feldíszítették, íme az eredmény.

Forrás: Life.hu

Neked mi a véleményed ezekről a karácsonyfákról?

Ez hihetetlen! Ez a macska többet keres, mint a legnépszerűbb hollywoodi sztárokhttp://www.life.hu/news/20141211-grumpy-cat-a-morcos-macska-tobbet-keres-mint.htmlGrumpy Cat, a híres zsémbes macska egyértelműen az internet sztárja, aki ma már többet keres, mint az A-listás világsztárok. Nem semmi!NewsOrigoRiasztást adott ki a meteorológiai szolgálathttp://www.life.hu/news/20141211-riasztast-adott-ki-a-meteorologiai-szolgalat.htmlA Budapestet is magába foglaló közép-magyarországi területre elsőfokú citromsárga riasztást adtak ki ónos, illetve havas eső miatt. NewsBrutális gyilkosság: férje lőtte le az Alkonyat színésznőjét, Stephanie Moseley-thttp://www.life.hu/news/20141210-az-alkonyat-szinesznojet-hattertancost-stephanie-moseley-t-lelotte-rapper-ferje-earl-hayes.htmlStephanie Moseley-t, az Alkonyat színésznőjét, híres táncost, rapper férje, Earl Hayes lőtte le Los Angeles-i otthonában, majd a férfi magával is végzett. Valószínű, féltékenység áll a háttérben...NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.