Nem csak kapni, adni is öröm - Készíts ajándékot a Közlekedési Múzeumban!

karácsony jótékonyság Közlekedési Múzeum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsony közeledtével rengeteg adománygyűjtő akció indul szerte az országban, hol apró ajándékokat, hol pénzt próbálnak meg összeszedni a rászorulóknak. Ez most egy kicsit más, de annál kedvesebb kezdeményezés.

A Közlekedési Múzeum idén is megrendezi az Ünnepi Családi Vasárnapot, december 14-én 10 és 12 óra között. A látogatóknak lehetőségük lesz arra, hogy apró ajándékokat készítsenek olyanoknak, akik egyedül töltik a karácsonyt, vagy nincs otthonuk, hiszen ők is megérdemlik, hogy valaki törődjön velük. Több projektben lehet részt venni.

Forrás: Közlekedési Múzeum

Az ún 'ajánlott levél’-ben kézzel írt jókívánságokat készítenek, a ’TaPADjON!’ keretein belül az állomáson található padokat díszítik fel színes matricákkal, a ’bilétázda’ pedig arról szól, hogy egyedi bőrönd bilétákat lehet készíteni.

Aki nem érzi magában a kreatív erőt, az vigyen magával egy feleslegessé vált sálat, amit felakaszthat a dél-alföldi parasztszekérre. Ezek végül a rászoruló gyerekekhez kerülnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.