Íme, a szén-monoxid-mérők feketelistája - ezek a legveszélyesebb készülékek

Forrás: vgfotthon.blog.hu -
veszélyes Szén-monoxid-riasztó szén-monoxid mérgezés feketelista szén-monoxid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szén-monoxid-mérők feketelistáját hozta nyilvánosságra egy szaklap, hogy felhívja a figyelmet az életveszélyes készülékekre.

A Víz-, Gáz-, Fűtéstechnika lap a 22 legveszélyesebb és az öt legmegbízhatóbb szén-monoxid-mérőt tette közzé. Utóbbiakról korábban már a Life.hu is készített összeállítást, amit ITT olvashatsz el. A feketelista az olyan berendezések fényképét tartalmazza, amelyek az elmúlt évben megbuktak a Fogyasztóvédelem vagy a lap saját tesztjein.

Ez a termék elbukott a teszten Forrás: vgfotthon.blog.hu

A fényképekre többek között azért van szükség, mert a gagyi berendezések sokszor más márkanevet kapnak, így az új márkanévre a korábbi tiltás nem vonatkozik és azt továbbra is árusíthatják az online boltokban és az egyéb kereskedésekben. Az épületgépészek azt szeretnék kérni a vásárlóktól, hogy csak a megbízható készülékeket vásárolják meg, mivel ezek valóban életmentőek lehetnek szemben a feketelistás termékekkel. A berendezések listáját ITT tekintheted meg:

Ha tudni szeretnéd, mire kell vigyáznod és milyen tünetekkel járhat a szén-monoxid-mérgezés, kattints IDE a részletekért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.