Élő adásban esett ki Sharon Osbourne foga

Forrás: Youtube -
talkshow implantátum Ozzy Osbourne showműsor élő adás fog kiesés Sharon Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ozzy Osbourne neje a The Talk című amerikai show-műsorban vendégeskedett, amikor rendkívül kínos helyzetbe került. Végül amolyan Osbourne-osan sikerült megoldania a fogproblémát.
Forrás: Youtube
Szakálldíszítés karácsonyi módra – Újabb őrült fotósorozathttp://www.life.hu/trend/20141216-szakalldiszites-karacsonyi-modra-ujabb-orult-fotosorozat.htmlAz üveggömbö csak egy a szakállba pakolható karácsonyi díszek közül. Egy fotográfus megmutatja, hogyan lehet ünnepi ruhába öltöztetni a férfiak arcszőrzetét – és még a jó ügyet is támogatja.TrendOrigoFelvágta az ereit Ozzy Osbourne feleségehttp://www.life.hu/drlife/20140920-korabban-felvagta-az-ereit-ozzy-osbourne-felesege.htmlDöbbenetes vallomást tett Ozzy Osbourne felesége, Sharon. A nő úgy próbálta meg több mint 30 évvel ezelőtt felhívni magára a rocksztár figyelmét, hogy felvágta ereit.Dr. Life--Sosem látott fotón az Osbourne-család férfijaihttp://www.life.hu/csalad/20140822-ozzy-osbourne-es-fia-jack-osbourne-sosem-latott-kepe.htmlA képet Jack Osbourne lőtte ki Instagram-oldalára, felidézve azokat a bizonyos nyolcvanas éveket.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.