Lemond a trónról Erzsébet királynő?

Forrás: AFP -
Iroda karácsony Erzsébet királynő lemondás Egyesült Királyság beszéd fogadás trón BBC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fogadási láz tört ki az Egyesült Királyságban Erzsébet királynő lemondására. A Buckingham-palota cáfol.

Leállította a fogadásokat az Egyesült Királyság egyik legnagyobb fogadóirodája, a Coral, miután hirtelen megugrott az Erzsébet királynő lemondására érkező tétek száma.

Forrás: AFP

A gyanú szerint ugyanis a 89 éves uralkodónő a BBC-nek adott karácsonyi beszédében jelenti be lemondását a trónról – amelyet a televíziós csatorna már előre elkészített a királynővel, és szigorúan őrzi egészen december 25-ig. A gyanú szerint egy bennfentes szivárogtathatta ki az információt, amely több mint valószínű, hogy téves: a Buckingham-palota tagadta, hogy bármi ilyesmit fontolgatna Erzsébet királynő.

Korábban bejöttek a megérzések: a két legnagyobb brit fogadóiroda nyáron először Katalin hercegnő második terhességének bejelentésére várta a téteket, nem sokkal később már a gyermek nevére lehetett fogadni. A legvalószínűbbnek tartott neveket ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.