Meggyalázták a soroksári nő sírját

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság meggyalázás rendőrség kocogás sírrablás lopás DNS Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kifosztották a Soroksáron kocogás közben brutálisan meggyilkolt nő, Kardosné Gyurik Krisztina sírját még karácsony előtt.

A nő édesanyja a Blikknek azt mondta, gyászát is meggyalázták a lopással. „Ünnep előtt eddig még semmit nem loptak el a lányom sírjáról. Azonban most megdöbbenve láttuk a férjemmel, hogy elvitték Kriszta angyalkáit és egy mécsestartót. Nem értem, milyen lelkületű ember csinál ilyet, hogy temetőből, az elhunytaktól lop!" – fakadt ki az édesanya a lapnak, aki arról is beszélt, már nagyon szeretné, ha elfognák a tettest.

Forrás: Thinkstock

„Bár a lányomat már nem kaphatom vissza, de egy kis megnyugvásra lelnék. Talán nem gyötörnének a kérdések, amelyek miatt éjszakákon át nem alszom" – tette hozzá.

Krisztinát tavaly szeptemberben, futás közben gyilkolták meg. Meztelenre vetkőztették, megkötözték, megfojtották. A hatóságok a gyilkosság egyéves évfordulója előtt egy nappal jelentették be, hogy két férfi DNS-ét azonosították a holttesten és a helyszínen. A gyilkos(ok) azonban még kerültek rendőrkézre.

1 éve küzd a felépülésért Michael Schumacherhttp://www.life.hu/news/20141229-michael-schumacher-1-eve-szenvedett-eletveszelyes-serulest-sieles-kozben-a-francia-alpokban.htmlMichael Schumacher 2013. december 29-én, azaz pont 1 éve szenvedett életveszélyes sérülést síelés közben. A hétszeres Forma-1-világbajnok két agyműtét és hosszú kóma után most svájci otthonában gyógyul. Menedzsere szerint nem igaz, hogy javul az állapota és még hosszú út áll előtte...News--Rengeteg a baleset a havazás miatthttp://www.life.hu/news/20141229-az-orszagos-katasztrofavedelmi-foigazgatosag-tajekoztatasa-szerint-kozel-80-baleset-tortent-a.htmlA havazás kezdete óta hétfő reggelig 80 esetben, többnyire közúti baleseteknél volt szükség a tűzoltók segítségére. Egyelőre újabb havazás nem várható, de a hófúvás továbbra is gondokat okozhat. News--Évösszegzője miatt kért bocsánatot a Facebook egy lányát gyászoló apátólhttp://www.life.hu/news/20141229-bocsanatot-kert-egy-lanyat-gyaszolo-apatol-a-facebook-evosszegzoje-miatt.htmlNemrég újabb meglepetéssel rukkolt elő a közösségi oldal: a 2014-es év legfontosabbnak és legnagyszerűbbnek ítélt eseményei azonban némelyekben fájdalmas emlékeket idézhettek fel. Akárcsak Eric Meyer esetében, akitől a Facebook közleményében kért elnézést.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.