Ezekkel a filmekkel érdemes zárnod az idei évet

Forrás: Northfoto -
óév tévézés film Szakíts, ha bírsz szilveszter Másnaposok 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5 remek filmet gyűjtöttünk össze számodra, amelyekkel izgalmasan tölteheted az estét. Izzítsd a távkapcsolót!

Ha nincs kedved egy túlzsúfolt helyen táncolni, vagy a szabadtéren, fogvacogva szilveszterezni, akkor irány a kanapé! Összeszedtük, milyen filmeket nézz a tévében az év utolsó napján.

Szeka-túra – 16.05, TV2
Az édesanyák sokszor túlzásba esnek, ha gyermekükről van szó: aggódnak, örök gyermekként kezelik őket. Ezt nem kedveli Andy (Seth Rogen), aki emiatt inkább csak távolról szereti édesanyját. Egyszer azonban rájön egy féltve őrzött titokra és úgy véli, ideje mindkettejüknek új életet kezdeni. A feltaláló Andy-nek kapóra jön, hogy végig kell utaznia az országot azért, hogy eladja találmányát, így megkéri édesanyját, Joyce-t (Barbaba Streisand), hogy kísérje el. Több ezer kilométer egy kis kocsiban összezárva, ahol nincs menekvés, csak a másik megismerése. Garantált a nevetés és/vagy sírás!

Szakíts, ha bírsz – 17.00, Visasat 3
Vince Vaughn és Jennifer Aniston remek párost alakít ebben a filmben, ahol a fő cél az, hogy ne egy megszokott romantikus filmet lássunk sablon bonyodalmakkal és megoldásokkal. A történet egy mindent elsöprő szerelemmel kezdődik, majd boldog összeköltözéssel folytatódik. Azonban ahogy a mondás tartja: lakva ismerszik meg a másik...

Forrás: AFP

Vissza a jelenbe – 21.00, RTL Klub
Életük mélypontját éli meg három jó barát. Elhatározzák, ideje rendbe szedni az életüket, amit természetesen egy kiadós bulival érdemes útjára indítani. Egy síparadicsomban kibérlik azt a házat, ahol egykor a legnagyobb bulikat élték át. Hogy megtapasztalja, mit is jelent igazán kirúgni a hámból, magukkal viszik Adam unokaöccsét is, Jakobot. Az este fergetegesre sikerül, ám az igazi meglepetés akkor éri a bandát, mikor 1986-ban ébrednek. Azt gondolná az ember, itt az új lehetőség egy jobb életre. Igen ám, de Jakob ebben az évben maximum csak gondolat szintjén létezett...

Másnaposok 3 – 22.25, HBO
Phil, Stu és Doug boldogan élik életüket, miután kiheverték a két korábbi eszeveszett bulit, amibe belekerültek. Alan azonban nem találja a helyét és szüksége van barátai segítségére. Mit is tehetne közösen a farkasfalka? Naná, hogy elmennek bulizni egyet. Természetesen ez az este sem úgy alakul, ahogy azt eltervezték. A trilógia első két részéből kiindulva tudjuk, most sem lesz boldog az a bizonyos másnap.

Forrás: Northfoto

Horrora akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson – 21.20, Universal Channel
Te is láttál már olyan filmet, amiről azt gondoltad, megérne egy paródiát? Úgy látszik, a Wayans testvérpár is hasonlóan érzett, mert több jelenetből összegyúrva kihoztak egy igazán humoros, de félelmetes vígjátékot. Sikolyra fel! De ha nem teltél volna el ezzel az egy résszel, akkor nézd meg a film további két részét az Universal Channelen. Kezd nevetve az újévet!

„Ami neked petárda, neki ágyúlövés" - Így óvd meg kedvenceidet szilveszterkor!http://www.life.hu/news/20141230-szilveszterkor-a-haziallatokat-ovd-meg-a-petardabalesetektol.htmlFokozott odafigyelésre kéri az állattartókat több állatvédő egyesület a szilveszteri petárdázás miatt, amely sok háziállatnál okozhat pánikot.NewsOrigoLenyűgöző felvétel: így fagy be a Balaton egyetlen éjszaka alatthttp://www.life.hu/news/20141230-igy-fagy-be-a-balaton-egyetlen-ejszaka-alatt-lenyugozo-video.htmlNem mindennapi videó készült a siófoki Club218 Apartmanszálló tetején rögzített webkamerával: így fagy be a magyar tenger víztükre az éj leple alatt.News--Ezek 2014 legütősebb videóihttp://www.life.hu/news/20141229-2014-legutosebb-legemlekezetesebb-videot-szedtuk-ossze.htmlIdegenek első csókja, meztelen pasik, salsázó kutya és társaik. 2014-ben sem unatkoztunk. Íme, a Life.hu válogatása az idei év legjobb, legemlékezetesebb videóiból.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.