Súlyos balesetet szenvedett az Afrika Race-en a Szalay- Bunkoczi páros

Forrás: MTI/Tóth Róbert -
Szalay Balázs Bunkoczi László baleset Afrika Race
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős az Africa Race első szelektív szakaszának rajtjától 14,6 kilométerre felborult. Az Opel Mokka hatalmas sebességgel érkezve orral beleállt egy homokfalba, s előbb a tetejére, majd az oldalára borult – a navigátor megsérült, így a páros számára véget ért a verseny.

A baleset után azonnal hívták a mentőhelikoptert, amely körülbelül 45 perc múlva érkezett meg. Bunkoczit vákuumágyba fektették és elvitték a nadori kórházba. Ott átesett jó néhány vizsgálaton, és az első diagnózis szerint eltört két csigolyája - írja a Nemzeti Sport.

Forrás: MTI/Tóth Róbert

„Nagyon le vagyok törve. És nem csupán azért, mert tizennégy kilométer után fel kellett adnunk a versenyt, amire egy évig készültünk, hanem azért is, mert ez lett volna az az év, amelyben tényleg lett volna esélyünk egy jó eredményre, s főképpen azért, mert Laci megsérült. Most az a legfontosabb, hogy ő rendbe jöjjön” – nyilatkozta a kapnak Szalay.

Az RTL Klub tudósításást itt nézheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.