Zárd üvegbe a legszebb élményeidet jövőre! Így készül az emléküveg

papír befőttes üveg emléküveg emlék élmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak, akik naplójukban jegyzik le emlékeiket, megint mások egy kis ládikában gyűjtik össze őket, és akadnak, akik a fejükben őrizgetik legszebb élményeiket. A Life.hu most mutat egy újabb trükköt, hogyan zárhatod egyetlen üvegbe legszebb történeteidet.

Az emléküveghez mindössze egy befőttes üveg és néhány színes papír szükséges. A dolog menete egyszerű: fogadd meg, hogy minden jót, ami veled történik 2015-ben, papírra veted, majd az üvegbe teszed. Igazi élmény lesz visszaolvasnod őket az év végén!

Forrás: Life.hu
Klasszikus lencsés ételek helyett készíts isteni pásztorpitét az év első napjára!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141229-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-lencseragus-pasztorpite.htmlHa unod a lencsefőzeléket, és nincs kedved lencsesalátát készíteni, idén próbálj ki valami egészen újat! Stőhr GrétaOrigoA 'szilveszteréjszakás' kaland: tízből négyen gyakorlatilag nem védekeznekhttp://www.life.hu/intim/20141230-veszjoslo-adatok-szilveszter-elott-tizbol-negy-fiatal-gyakorlatilag-nem-vedekezik.htmlEgy friss kutatás szerint a magyar fiatalok kétharmada legalább heti rendszerességgel él szexuális életet. A többség párkapcsolatban él, de jelentős az alkalmi partnereket választók száma is (11%). A libidó persze sokakban elnyomja a felelősségtudatot. A harminc alattiak negyede például egyáltalán nem védekezik, sokan pedig nagyon kockázatos módszereket választanak. És ez szilveszter éjszakáján csak fokozódik.IntimThinkstockHogyan legyek jó nő? Drámai és csillogó - ilyen a szilveszteri sminkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141227-hogyan-legyek-jo-no-csillogo-szilveszteri-smink-dramai-tekintettel.htmlIdén egy hangsúlyos, csillámló, sötét sminket készítettem szilveszter éjszakájára. A videóból kiderül, hogyan csinálhatod meg te is magadnak.Hogyan legyek jó nő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.