Elképesztő videó: a levegőbe dobálva rakja ki a 3 Rubik-kockát egy ügyes zsonglőr

levegő videó Rubik-kocka dobálás zsonglőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Rubik-kockát kirakni már hatalmas kihívás, de hármat egyszerre úgy, hogy közben a levegőben kell zsonglőrködni velük? Az alábbi videó főszereplője megmutatja, nem lehetetlen küldetés.

A máltai 89.7 Bay nevű rádióállomás Facebook-oldalán lettünk figyelmesek az alábbi felvételre, amelynek főszereplője úgy rak ki három Rubik-kockát, hogy közben lazán zsonglőrködik velük a levegőben. A nem semmi videót alább láthatod:

Az immár 41 éves Rubik-kocka mai napig hihetetlen népszerűségnek örvend világszerte, rekordjait sorban döntik meg a lelkes játékosok: tavaly óta egy Ottawa környéki 15 éves fiú jegyzi a fél kézzel leggyorsabb idő alatt kirakott kockát.

Nem csupán a Rubik-kocka az egyedüli a magyar játékok sorában: a Mandorla nevű logikai játékról ide kattintva olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.