Smink és piercing helyett bajusz és borosta - Nézd csak, mennyire megváltoztak az Anti Fitness Club

zenekar Anti Fitness Club akkor és most változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszabadultak a vasalt, fekete hajtól és a szemfestéktől. Megférfiasodtak az Anti Fitness Club-fiúk.

A zenekar volt néhány évvel ezelőtt a híres emo stílus magyarországi helytartója. Minden megvolt, ami az emózáshoz kellett: koromfekete ruhák, vasalt, arcbafésült haj, füstös szemek, fekete körmök.

Bár Fitness Clubnak még mindig nem neveznénk őket, nagyon jót tett az elmúlt néhány év az Anti Fitness Club tagjainak. Bajuszra és borostára cserélték a sminket és a piercingeket, és az aktuális divatnak megfelelő frizurával hódítanak.

Ami nem változott: a lányok még ma is megvesznek értük.

/1501/_Ilye20151918639 Akkor és most: 30 gyerekkori fotó kreatív újrateremtése http://www.life.hu/csalad/20140708-gyerekkori-fotok-ujratoltve-evekkel-kesobb-vicces-felveteleket-gyujtott-ossze-a-boredpanda.html Imádjuk az előtte-utána fotókat, főleg, ha több év telik el a képek készítése között, hiszen úgy a legszembetűnőbb a változás. Az egyik ismert amerikai portál gyűjtötte egy csokorba az alábbi gyöngyszemeket, amelyeket muszáj megnézned! Család Origo Háromszorosára hízott a 32 éves énekesnő - Fotókon akkor és most http://www.life.hu/galeria/20120709-ilyen-volt-ilyen-lett-jessica-simpson.html A ma 32 éves Jessica Simpson igen sokat változott az elmúlt évtizedben - nem éppen előnyére. Galéria Cserfes "szomszédlányból" igazi díva lett - Akkor és most Liptai Claudia http://www.life.hu/galeria/20120712-fotokon-akkor-es-most-liptai-claudia.html Ma ünnepli harminckilencedik születésnapját Liptai Claudia. Galéria

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.