Újabb átverés a Facebookon – ne dőlj be neki!

Forrás: Thinkstock -
átverés Facebook körlevél felhasználói adatok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb körlevél terjed a Facebookon, miszerint, ha a felhasználó bemásolja saját posztjába a szöveget, akkor a közösségi oldal nem használja a képeit és adatait. Ez azonban csak egy átverés.

5 Facebook-poszt, amit senki nem hagy ki, amikor vakáción van. Kattints IDE, ha mersz!

"2015. január 8-ától NEM adok a Facebooknak, vagy a Facebookkal kapcsolatban álló jogi partnernek engedélyt a mind múlt-, és jövőbeli képeim, adataim, vagy bejegyzéseim használatára. Ezzel a kijelentéssel felszólítom a Facebookot, hogy szigorúan tilos közzétennie, lemásolnia, vagy bármilyen más ellenem irányuló intézkedést végrehajtania ezen profil privát és bizalmas adatai alapján. A titoktartás megszegését a törvény bünteti (UCC 1-308-11 308-103 és Római Statútum). MEGJEGYZÉS: A Facebook mostantól egy nyilvános szerv. Minden tagnak ki kell raknia egy ilyen bejegyzést. Ha szeretnéd, lemásolhatod ezt a verziót. Ha nem teszed legalább egyszer közzé, akkor ez lényegében engedélyezi a képeid és adataid használatát. NE OSZD MEG. MUSZÁJ lemásolnod és kiraknod sajátként a profilodra".

Forrás: Thinkstock

Ez a körüzenet terjed most a Facebookon, ám természetesen csak egy átverésről van szó – figyelmeztet a hvg.hu. Ugyanis azzal, hogy regisztráltál az oldalra, automatikusan elfogadtad a felhasználási feltételeket.

Megújult a Facebook

A közösségi oldal keresőjében ezentúl mindent megtalálsz - kattints IDE a részletekért!

Balesetveszélyes utak az ónos eső miatt – Óvatosságra int a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20150109-onos-eso-miatt-balesetveszelyesek-az-utak-fokozott-ovatossagra-int-a-rendorseg.htmlAz éjszakai ónos eső miatt a főváros több útja is csúszóssá vált, a rendőrség fokozott óvatosságra inti az utakon, járdákon közlekedőket.News--Angelina Jolie a pápával találkozott - fotó!http://www.life.hu/news/20150108-angelina-jolie-ferenc-papaval-talalkozott-miutan-uj-filmjet-a-rendithetetlent-levetitettek-a.htmlA katolikus egyházfő, Ferenc pápa fogadta a Vatikánban az Oscar-díjas színésznőt, Angelina Jolie-t, miután levetítették új filmjét.News--Lebontották a külföldön is népszerű magyar karácsonyfáthttp://www.life.hu/news/20150108-a-tuzifabol-allo-erzsebet-teren-allo-karacsonyfat-lebontottak-a-faanyag-raszorulo-csaladokhoz-kerul.htmlAz Erzsébet téren álló különleges, tűzifából álló karácsonyfát lebontották. Három rászoruló családhoz kerül a fűtőanyag.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.