Börtönre ítélték Jackie Chan fiát drogügye miatt

Forrás: Imaginechina/Liu Wei -
börtönbüntetés Kína droghasználat Jaycee Chan marihuána Peking nyilatkozat pénzbüntetés ügyvéd bíróság Jackie Chan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaycee Chan ellen még decemberben emeltek vádat kábítószerhasználat miatt. A pekingi bíróság 6 hónapos börtönbüntetésre ítélte a kínai színész fiát.

Fél év börtönre és kétezer jüan (nagyjából 90 ezer forint) pénzbüntetésre ítélte a pekingi bíróság Jackie Chan fiát, Jaycee Chant. Ahogy korábban a Life.hu is megírta, a 32 éves színészt még augusztusban fülelte le a rendőrség marihuánafogyasztás közben.

Forrás: Imaginechina/Liu Wei

A kínai kormány szigorú kábítószerellenes kampánya miatt akár 3 év börtönre is ítélték volna Chant, akit augusztus óta előzetes letartóztatásban tartanak. A híresség, akinél a vizsgálat során 117 gramm marihuánát találtak, ügyvédje szerint amennyiben a bíróság figyelembe veszi az előzetesben eltöltött időt és a pénzbüntetést, akár egy hónapon belül is szabadulhat.

Nehéz ráismerni Eminemre - nyomott hagyott az arcán drogfüggősége?http://www.life.hu/news/20141107-eminem-evekig-drogfuggo-volt.htmlA rapper bevallotta, majdnem az életébe került korábbi drogfüggősége. Úgy tűnik, az évekig tartó kábítószer-fogyasztás nyomot hagyott az arcán is.NewsAFPTúl sokat sírt, ezért kábítószert adtak a szülei a négyhónapos csecsemőnek http://www.life.hu/news/20140920-kabitoszertuladagolasban-fog-meghalni-egy-csecsemo-mert-a-szulei-nem-birtak-elviselni-a-sirasat.htmlErős kábítószert, metamfetamint és más anyagokat találtak egy négy hónapos csecsemő vizeletében Szlovákiában, írja a Bumm.sk. Az agyhalál állapotában van, az orvosok már nem tudnak segíteni rajta.NewsThinkstockÍme a kábítószer-függés borzalmas arca!http://www.life.hu/galeria/20140128-kabitoszerfuggo-nokrol-keszult-fotosorozat-a-heroin-hatasanak-megrazo-pillanatairol.htmlEgy kanadai fotós- Lincoln Clarkes - öt év alatt közel négyszáz heroinfüggő nőről készített megrázó felvételt. A fotók sokkoló, kiszolgáltatott, sőt veszélyes pillanatokban ábrázolják a nőket. A fotósorozatban öt olyan kábítószeres nő is szerepel, akik már nem élnek, egy, az utcán áldozatokra vadászó sorozatgyilkos végzett velük.Galéria

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.