Na ne! Az Instagram új sztárja egy csontváz, akit mindenképp követni kell!

Forrás: Instagram/omgliterallydead -
követés csontváz Instagram sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagram tulajdonképpen a szépen megkomponált kávék, edzős fotók, szelfik, cuki kisállatok és fürdőző lábak otthona. Jól tudja ezt Skellie, a képmegosztó oldal legújabb sztárja is, aki bármelyik instagramos lány lehetne.

Két munkatárs közti viccnek indult, azóta az internet új kedvence lett Skellie, a csontváz. Mielőtt sztár lett belőle, a csontvázzal ijesztgették egymást egy cég munkatársai halloweenkor. Azóta már kipróbálta a vegán uborkapakolást, a gluténmentes sütiket, a divatos bundában pózolást, szelfizett az irodában, shoppingolt, és még a Mikulással is készült közös fotója. Egyszerűen zseniális!

Forrás: Instagram/omgliterallydead

ITTtudod követni az oldalát!

Összegyűjtöttük a 20 legszexisebb Instagram-sztárt - kattints IDEés indulhat a nyálcsorgatás!

Lusták, figyelem! Itt a forradalmi asztal, amellyel ágyból dolgozhatsz egész naphttp://www.life.hu/news/20150112-forradalmi-asztalt-alkottak-meg-japan-feltalalok-amellyel-agybol-dolgozhatsz-egesz-nap.htmlJapán feltalálók fejlesztették ki azt a forradalmi asztalt, amelynek segítségével szó szerint ágyból fekve dolgozhatsz egész nap.NewsOrigoNézd meg, hogyan tapizta le Kate Hudsont Jennifer Aniston a Golden Globe-on!http://www.life.hu/news/20150112-a-2015-os-golden-globe-gala-legviccesebb-gifjei.htmlLáttad már, hogyan hatódott meg a díjátadó alatt Chrissy Teigen? És azt, ahogyan Benedict Cumberbatch belekontárkodott Meryl Streep és Margaret Cho fotójába? Mutatjuk a 2015-ös Arany Glóbusz legjobb gifjeit.News--Újabb jelenet A szürke ötven árnyalatából: Anastasia találkozik Christian Grey szüleivelhttp://www.life.hu/news/20150112-a-szurke-otven-arnyalata-cimu-filmbol-ujabb-jelenetet-mutattak-be-az-idei-golden-globe-galan.htmlA Golden Globe-díjátadón újabb jelenetet mutattak be a sikerfilmnek ígérkező A szürke ötven árnyalatából, Jamie Dornan és Dakota Johnson főszereplésével.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.