Napi cuki: ők a legjobb labdaszedők a teniszmeccseken

meccs kutya Venus Williams tenisz labda cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miért is futnának emberek a labdák után, ha egyszer vannak olyanok is, akiknek ez az egyik legnagyobb örömöt jelenti, és még jobban is csinálják? Nézd meg a legügyesebb labdaszedő kutyákat!

Oscar, a mentett bull masztiff, Ted, a border collie és Super Teddy, a schnautzer keverék rohantak a labdákért Venus Williams és Svetlana Kuznetsova új-zélandi teniszmeccsén, természetesen csuklópánttal a lábaikon, ahogyan a profik is hordják.

Biztos, hogy te is elolvadsz majd, ha meglátod a négylábú labdaszedőket. Az a legjobb rész, amikor elviszik a törülközőket. Nagyon cukik!

Te tudod, mivel eteted a kutyádat? Íme, a nagy kutyatáp-teszthttp://www.life.hu/news/20150107-kutyatapokat-tesztelt-a-nebih.htmlNem mindegy, hogy mi lesz a kutya vacsorája. A NÉBIH letesztelte, melyik falatok a legjobbak kedvencednek. NewsThinkstockSalsázó kutya az internet új kis kedvencehttp://www.life.hu/news/20141222-salsa-zenere-tancol-a-kutya-igy-orul-gazdajanak-amikor-meglatja.htmlSalsa zenére „táncol", így várja gazdáját egy jó fej kutya, akiért odáig van most a világháló népe.NewsOrigoSzupercuki kutya, akit nem lehet felébresztenihttp://www.life.hu/news/20141110-a-cuki-kutyat-chloet-nem-tudja-felebreszteni-gazdija.htmlEgy tüneményes kutya az internet új sztárja, akit gazdája hiába próbál meg felébreszteni, ő csak alussza tovább édes álmát. Figyelem, cuki videó következik!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.