A legjobb antirasszista videó, amelyet valaha láttál

Forrás: Youtube -
kisfilm antirasszizmus doktor videó görög orvos család rasszizmus donor csontvelő-átültetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerős, mindennapi helyzetet mutat be egy antirasszista videó két és fél percben. A görög kisfilm azóta az egész világot bejárta.

A történet főszereplője egy család, akik a kórházi váróban nem akarnak leülni a sötét bőrű és hajú fiatalember mellé. Az orvos később mindnyájukat behívja, köztük a férfit is.

Forrás: Youtube
Ennél cukibban nem lehet bejelenteni a babavárást – Elbűvölő videóhttp://www.life.hu/csalad/20150110-nyilvanos-fotofulkeben-jelenti-be-a-feleseg-a-ferjnek-hogy-babat-var-elbuvolo-video.htmlMár az egész világot bejárta Jessica Devins videója, amelyben tudatja férjével a nagy hírt: első gyermeküket hordja a szíve alatt. Édes videó következik. CsaládOrigoVérciki (vagy cuki?) Dukai Regina - videó, amit nem bírsz ki röhögés nélkülhttp://www.life.hu/bulvar/20150108-dukai-regina-bakijait-gyujtottek-ossze-ev-vegen.htmlDukai Regina sok mindennel foglalkozik. Amellett, hogy ruhákat tervez, modellkedik és énekel, az egyik zenecsatorna műsorvezetője már évek óta. Az ott elkövetett bénázásait szedte össze a csatorna, amelyből elkészült 2014-es bakiparádéja. TV + Bulvár--Elképesztő videó: a levegőbe dobálva rakja ki a 3 Rubik-kockát egy ügyes zsonglőrhttp://www.life.hu/news/20150106-a-levegobe-dobalva-rak-ki-3-rubik-kockat-egy-zsonglor-video.htmlEgy Rubik-kockát kirakni már hatalmas kihívás, de hármat egyszerre úgy, hogy közben a levegőben kell zsonglőrködni velük? Az alábbi videó főszereplője megmutatja, nem lehetetlen küldetés.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.