Meghalt egy szépségkirálynő az ajándékba kapott zsírleszívástól

Forrás: Facebook/Catherine Cando -
plasztikai műtét zsírleszívás halál magánklinika Ecuador rendőrség ajándék szépségkirálynő orvos ingyen ügyvéd letartóztatás sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Catherine Cando először visszakozott a díja mellé nyert plasztikai beavatkozástól, az orvosok azonban meggyőzték, hogy szüksége van rá. Az életébe került.

Catherine Cando tavaly októberben nyerte meg a helyi szépségversenyt, ahol a Queen of Duran címe mellé egy autó, egy tablet és egy zsírleszívás is járt ajándékba. A 19 éves orvostanhallgató lánynak bátyja szerint az elején még esze ágában sem volt élni az ingyen kapott szolgáltatással.

Forrás: Facebook/Catherine Cando

Diéta helyett zsírleszívás?

Egy angol nő minden évben leszívatja a fölöslegesnek ítélt zsírpárnáit ahelyett, hogy diétázna - Joanne Allen történetéről korábban ITT írt a Life.hu Igaz, hogy a zsírleszívás eltünteti a bőr alatti zsírt, ettől még azonban nem leszel egészségesebb. A témáről ide kattintva olvashatsz bővebben.
Meghalt az egykori szépségkirálynő és színésznő, Mary Ann Mobleyhttp://www.life.hu/news/20141210-mary-ann-mobley-korabbi-szepsegkiralyno-es-szineszno-kedden-elhunyt.htmlMary Ann Mobley korábbi Miss Amerika és színésznő kedden hunyt el Beverly Hills-i otthonában. 77 éves volt.NewsVégre együtt lehet a szépségkirálynővel Baronits Gáborhttp://www.life.hu/bulvar/20141205-vegre-egyutt-lehet-szepsegkiralyno-baratnojevel-baronits-gabor.htmlBaronits Gábor még mindig a szépségkirálynővel, Sydney van den Boschsal jár, akivel körülbelül fél éve alkot egy párt.TV + Bulvár--Liptai Claudia: "Szépségkirálynő akartam lenni"http://www.life.hu/bulvar/20141122-liptai-claudia-a-tv2-aktivjaban-mondta-el-hogy-szepsegkiralyno-akart-lenni.htmlSikeres műsorvezető és sokoldalú tévés személyisg Liptai Claudia. Bár nem minden gyerekkori álma vált valóra, azért nincs oka panaszra.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.