Hogy miért küldte el a fenébe Matt LeBlanc Vilmost és Harryt?

Forrás: AFP -
elküldés Jóbarátok káromkodás Vilmos herceg showműsor Connan O'Brien beszólás Matt LeBlanc Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok sztárjának elege lett, hogy mindenki ugyanazzal a kérdéssel zaklatja. A színész Connan O'Brien show-műsorában mondta el, mit válaszolt a két hercegnek, amikor azok a már unalomig ismételt kérdést szegezték neki.

Ha egyszer találkoznánk Matt LeBlanckal, tuti, hogy mi is ugyanazt kérdeznénk tőle, mint amit anno Vilmos és Harry is kérdezett tőle. Ám Connan O'Brien esti show-műsora után nem biztos, hogy fel mernénk tenni neki a kérdést.

Forrás: AFP

A Jóbarátok Joey-ja az amerikai showman vendégeként árulta el, pontosan mi is történt akkor, amikor egy lovaspóló meccs után először találkozott a brit királyi család két hercegével.

Szakított szerelmével a Jóbarátok sztárja, Matt LeBlanchttp://www.life.hu/intim/20150107-matt-leblanc-szakitott-szerelmevel-andrea-anders-szinesznovel.htmlVége a szerelemnek: ismét szingli a Jóbarátok Joey-ja.Intim--Felnőttek a Jóbarátok egykori cuki gyerekei - így néznek ki mahttp://www.life.hu/kult/20141218-a-jobaratok-egykori-cuki-gyerekei-igy-neznek-ki-ma.htmlA Jóbarátok című népszerű sorozatban két fontos gyerekkarakter is megjelent: Ross kisfia, Ben, illetve Ross és Rachel közös gyermeke, Emma. Vajon hogy festenek ma az egykori gyerekek? Íme!KultOrigoÚjra együtt a Jóbarátok színésznőihttp://www.life.hu/news/20140718-courteney-cox-jennifer-aniston-lisa-kudrow-ujra-egyutt-egy-los-angeles-i-etteremben.htmlCourteney Cox, Jennifer Aniston és Lisa Kudrow egy menő Los Angeles-i étteremben töltötték együtt a szerda estéjüket.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.