Lefizették a sztárok a Golden Globe zsűrijét? Megszólalt egy hollywoodi bennfentes

Forrás: AFP -
Katy Perry lefizetés megvesztegetés Super Bowl tisztességtelen Golden Globe-díj pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi sztárok korrupcióval gyanúsítják a Golden Globe zsűrijét. Közben Katy Perryt azzal vádolják, lefizette a rendezőket, hogy ő léphessen fel a Super Bowlon.

„A Golden Globe mindig is a díjátadók fekete báránya volt, eléggé megkérdőjelezhető a hitelessége" – mondta a The New York Postnak Hollywood egyik vezető személyisége.

Nézd meg az idei Golden Globe-díjazottak listáját IDEkattintva!

2011-ben még az agyonbotoxolt szemöldökök is ráncolódtak, mikor a korábban borzalmasnak titulált Az utazó című film, Angelina Jolie és Johnny Depp főszereplésésével, illetve Christina Aguilera és Cher Burlesqe-je is három Golden Globe-jelölést kapott. De ha ennyire nem szerette a közönség, mégis miért zsebelt be ennyi jelölést mindkét film? Esetleg összefügghet azzal, hogy a zsűritagok teljes luxusellátást kaptak Las Vegas legjobb szállodáiban, és privát előadást Chertől? Sokan az iparágból úgy gondolják, nagyon is így van...

Forrás: AFP

„Az, hogy mennyire udvarolja körbe egy-egy sztár vagy stúdió a bizottság tagjait, befolyásolja, mennyire tetszik nekik a film" – árulta el a HFPA egyik bennfentese, majd hozzátette: "ki ne lenne izgatott, ha Angelina Jolie búgna a telefonjába, vagy Tom Cruise küldene neki karácsonyi üdvözlőlapot... Néha a sztárok még flörtölnek is a zsűritagokkal, így szinte mindenki tudja, hogy nem túl hitelesek a jelölések.”


A Super Bowl-döntőre is begyűrűzött a vesztegetés?

A 2015-ös Super Bowl döntőjének félidejében előadott koncert a világ legnézettebb showjai közé tartozik, a zenekarok versenyeznek érte, hogy felléphessenek. Úgy tűnik, idén Katy Perry-t érte a megtiszteltetés, hogy koncertet adhat februárban az amerikai futball kupa döntőjén. Sokan úgy gondolják, Katy producere fizetett azért, hogy rá essen a választás, azonban az énekesnő egyértelműen az ellenkezőjét állítja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.