Újabb túszejtés Párizs közelében

Forrás: AFP/Francois Nascimbeni -
Charlie Hebdo posta Párizs Franciaország túszdráma túszejtés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ismeretlen férfi túszokat ejtett egy postahivatalban Párizs egyik északnyugati elővárosában, Colombes-ban pénteken - jelentette az AFP francia hírügynökség rendőrségi forrásokra hivatkozva. Az esetnek valószínű, hogy nincs köze az egy hete történt túszdrámához.

Nevük elhallgatását kérő illetékesek szerint egy fegyveres férfi röviddel délután 1 óra előtt vette be magát a postahivatalba. Azt nem tudni, hogy a túszejtés idején hányan tartózkodtak a helyiségben. A túszejtésnek az első hírek szerint nincs köze az előző heti iszlamista terrortámadásokhoz – tudósít az Origo, ahol követheted a friss eseményeket!

Forrás: AFP/Francois Nascimbeni

Január 7-én két szélsőséges iszlamista tizenkét halálos áldozatot szedő merényletet követett el a Charlie Hebdo francia szatirikus lap szerkesztősége ellen. A támadás után egy másik szélsőséges iszlamista túszokat szedett egy párizsi élelmiszerboltban, és a túszdrámában négyen meghaltak.

Bréking! Már Katalin hercegnőt is követheted Twitteren és Instagramonhttp://www.life.hu/news/20150115-katalin-hercegno-vilmos-herceg-es-harry-herceg-is-csatlakozott-a-twitterhez-es-az-instagramhoz.htmlErzsébet királynő után a brit királyi családi ifjú hercegei és hercegnéje is csatlakozott a közösségi média néhány platformjához.News--Már van munkahelyi Facebook is, tudtad?http://www.life.hu/news/20150115-a-facebook-at-work-vagyis-a-munkahelyi-facebook-mobil-applikacioja-elkeszult-meg-tesztelik.htmlElkészült a Facebook munkahelyi verziója, néhány cég már teszteli. Ezzel különválhat a munka és a magánélet.News--Tündérszép Budapest - így nézett ki fővárosunk a '30-as évekbenhttp://www.life.hu/news/20150115-budapest-igy-nezett-ki-az-1930-as-evekben.htmlGyönyörű útifilm került fel az internetre 1938-ból. Képzeletben végigsétálhatunk Budapest utcáin 77 évvel ezelőtt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.