Parádés sztárok jönnek a Balaton Soundra – íme, az első nevek!

Forrás: Facebook/Balaton Sound -
Balaton Sound 2015 Zamárdi fellépő dj Afrojack Balaton Sound 2015 Life Nicky Romero
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legnagyobb DJ-i érkeznek az idei Balaton Soundra július 9-12 között, amelynek most is Zamárdi ad otthont. Bejelentették az első fellépőket és jó néhány változást.

Már megveheted a jegyed a 2015-ös Soundra, ráadásul akciósan! A részletekért kattints IDE!

Parádés sztár-csomaggal rukkolt elő első bejelentésében a MasterCard Balaton Sound. A most napvilágot látott nevek közt ott van például a világ elsőszámú DJ-jének választott Hardwell, a legrangosabb partihelyek sztárja, Nicky Romero, a Grammy díjas Afrojack és sokan mások.

Forrás: Facebook/Balaton Sound

Zamárdi marad

A hírek szerint 2020-ig biztos, hogy Zamárdiban marad a Sound, a helyszín azonban sokat változik. Megnő például a Party Aréna és teljesen átalakul a rendkívül népszerű Telekom Terasz.
Az idei évtől újabb vízre épült helyszínek, napozóteraszok, stégek, és az elektronikus zene különféle válfajait felvonultató színpadok, lounge bárok épülnek majd fel, ahol nemzetközi sztár dj-k is felbukkannak majd.

Limitált férőhellyel, magasabb komfortfokozattal és kiemelt szolgáltatásokkal immár VIP kemping is várja az érdeklődőket, emellett bővül a Sound vendégeinek fenntartott egyéb szálláshelyek száma is Zamárdiban és a környéken.

Az idei év egyik legjobb híre, leginkább a bérletesek számára, hogy megváltott belépőjükkel 5 "headlinert" láthatnak a nagyszínpadon, hiszen az elmúlt évektől eltérően idén már a nulladik napon beüzemel a nagyszínpad, és igazi világsztár érkezik a Balaton partjára. Nevét néhány héten árulják el.

Az eső nem számít

Tavaly nem kedvezett az időjárás a bulizóknak, sokat esett az eső. A szervezők azt ígérik, szilárd burkolatú közlekedési utakat építenek, valamint egy vízelvezető csatornarendszert építenek majd ki. Így az eső idén már tényleg nem számít.

/1407/Balat201471210832

Az első nevek

Elsőként jelezte, hogy érkezik a Soundra, az immár sorban másodszor is a világ legjobb Dj-jének kikiáltott, szemtelenül fiatal és sikeres holland titán, a több százezres rajongótáborral rendelkező progresszív és electro house zenész, Hardwell.

Szintén jön, a kivételes tehetségű, ambiciózus holland house-electro house DJ és producer, a bombasztikus trackjeiről, formabontó remixeiről ismert Nicky Romero.

Érkezik Zamárdiba a Grammy-díjas elektronikus zenész Afrojack, a nemzetközi electro house színtér holland csillaga, aki hangban és látványban ultragazdag szettel készül ismét átmozgatni hálás és felkészült közönségét.

További részletekért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.