Anyukája miatt lövette át a mellbimbóját Christina Milian: Videón üvölt a fájdalomtól

Forrás: AFP/Jason Kempin -
mellbimbó piercing Christina Milian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes család lehet Christina Milian familiája is, az énkesnő ugyanis az édesanyja miatt csináltatott magának a minap mellbimbópiercinget. És erről persze videó is készült.

"Meg akartam mutatni az anyukámnak, hogy nem vagyok szájhős. Azt hiszem a legfurcsább fogadást kötöttük, amit egy anya-lány kapcsolat még el tud viselni" - nyilatkozta a sztár. Nem csoda azonban, ha sokaknak felszalad a szemöldöke ezen kijelentés kapcsán. Mégis melyik anya kívánna ilyen szenvedést a lányának?

"Rosszabb volt mint gyereket szülni, de legalább hamarabb ment. Míg a vajúdás 19 óra, a mellbimbópearcing két másodperc" - tette hozzá mosolyogva Milian, akinek 2009 októberében született egyébként kislánya.

Neked van mellbimbópiercinged?

Kim Kardashiannak a melle, a csunyája és a lába is szőröshttp://www.life.hu/trend/20150121-kim-kardashian-szoros-bikinit-kepet-posztolt-a-hoban-allva.htmlJó hír, hogy legalább takarja a valami a formás celebdíva intim részeit, de vajon hány kisnyuszinak kellett meghalnia, hogy Kanye West neje ebben a szőrös bikiniben jöhessen ki a hóra?Trend--Amber Rose nem áll le: azért is megmutatja, hogy jobb a teste, mint Kim Kardashianéhttp://www.life.hu/news/20150120-amber-rose-bikiniben-sokkol.htmlAmber Rose-t bikiniben fotózták a strandon. Talán nem kellett volna.News--Ariel, a szakállas hableány - szőrt növesztettek a Disney hercegnőkhttp://www.life.hu/news/20150120-disney-hercegnok-szakallal.htmlAz egyre elterjedtebb szakáll-divat a Disney hercegnőket is elérte. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.