Esetlenül bámulta egy operaénekesnő dekoltázsát Károly herceg

Forrás: NORTHFOTO -
opera Károly herceg brit királyi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg András herceg még mindig a szexbotrányt tagadja, a brit királyi család nem ússza meg a további kínos pillanatokat sem.

Károly herceg a Buckingham Palotában rendezett koncerten került kellemetlen helyzetbe, amikor egy fiatal, ausztrál énekesnővel, Taryn Fiebiggel beszélgetett. Károly látványosan zavarban volt, és kicsit meg is könnyezte az esetet.

Forrás: NORTHFOTO

Mint ismeretes, a művésznő Károly régi csellóján játszott, ezért potyogtak a trónörökös könnyei - tájékoztat a Daily Mail. Úgy tudni, a herceg arról beszélgetett a fiatal énekesnővel, hogy húsz éves korában ezen a hangszeren játszott, majd a Királyi Zeneakadémiának adományozta a hangszert.

"A fiatal évei jutottak eszébe, ezért lábadt könnybe a szeme" - mondta egy vendég a lapnak. De hogy tényleg ez húzódott-e Károly elhomályosult tekintete mögött, nem tudni.

Könnyű erkölcsök:

Medvekucsmás gárdisták maszturbálása, a királynő komornyikjának melegpornója, a Buckingham-palotában dolgozó, 79 esztendős Benjamin Herman pedofilbotránya és nyilvános szex Windsor ősi falainál. A brit királyi család az elmúlt két évtizedben sem szűkölködött kisebb-nagyobb patáliákban. Szexbotrányok, melyek megrengették a brit királyi palota falait az elmúlt 20 évben című cikkünket itt találod!
Újabb képkockák A szürke ötven árnyalatából: Köszönet Ellie Gouldingnakhttp://www.life.hu/news/20150124-ellie-goulding-love-me-like-you-do-cimu-szama-a-szurke-otven-arnyalataban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, megvan, melyek lesznek A szürke ötven árnyalata mozi zenéi. Ellie Goulding a Love Me Like You Do című számát adta az erotikus regénytrilógia első részéhez, és egy igazán romantikus klipet készített hozzá.NewsOrigoElőször cáfolta személyesen András herceg a szexbotrány vádjaithttp://www.life.hu/news/20150123-andras-yorki-herceg-eloszor-cafolta-szemelyesen-a-szexbotrany-vadjait.htmlElőször utasította vissza személyesen is András yorki herceg azokat az állításokat, miszerint szexuális visszaélést követett el kiskorúak sérelmére.News--Erről beszél most mindenki: Dakota Johnson kikötözve csábít egy szexi videoklipbenhttp://www.life.hu/news/20150123-dakota-johnson-kikotozve-lebeg-fehernemuben-weeknd-legujabb-videoklipjeben.htmlNagyon dögösre sikerült A szürke ötven árnyalata Weeknd jegyezte dalának zenei videója. Rajongóknak kötelező!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.